Descopera

MICUL BUDDHA A DISPĂRUT ÎN URMĂ CU NOUĂ ANI

Se numește Ram Bahadur sau Micul Buddha și multă lume vine din India sau Nepal să se închine la el. Bahadur nu mănâncă și nu bea. Este considerat reîncarnarea lui Buddha. Brusc în 2006, el a dispărut și nimeni nu a mai vorbit despre el. S-a născut în sudul Nepalului, într-o familie săracă în care erau nouă copii.

La 13 ani, el pleacă să studieze în India. Nimeni din familie nu a avut informații despre șederea sa în India, până când într-o zi, l-au văzut în apropierea casei, în poziția de lotus, meditând. A rămas în această poziție 11 luni, fără să mănânce și să bea. Mii de pelerini au venit să vadă minunea. Unul dintre pelerini își amintește că la un moment dat a văzut cum hainele i-au luat foc. Bahadur a continuat să stea nemișcat, continuându-şi meditația.

În martie 2006, Bahadur a dispărut fără ca cineva din apropierea sa să vadă ceva. Sunt voci care susțin că autoritățile chineze nu sunt străine de această dispariție, nemulțumite fiind că urmașul lui Buddha nu ar fi chinez.

Trebuie să înțelegem că autoritățile chineze nu au dorit numai ocuparea acelor teritorii. Pericolul era mult mai profund. Spiritualitatea și ocultismul tibetanilor erau pericolul real cu care chinezii se confruntau. Nepalul continuă să atragă atenția întregii lumi prin multitudinea de mistere pe care țara și oamenii le au. Occidentalii sunt fascinați nu numai de religia și cultura nepaleză. Descoperirile arheologice făcute în munții din Nepal i-au pus pe gânduri pe specialiști. Au fost descoperite caverne înalte de 100 de metri, săpate de mâna omului, în inima munților. Se spune că eclipsează Marele Canion american prin frumusețea lor.

Cavernele sunt unite printr-un tunel, care în mod curios duce către vârful muntelui.
Aceste caverne, spun arheologii, sunt adevărate orașe ale secolului al XII-lea, ale unei civilizații dispărute.
Specialiștii nu pot explica cum oamenii acelor vremuri, au putut ciopli caverne de asemenea dimensiuni, cu unelte rudimentare. Alți cercetători aduc în discuție credința buddhistă, prin care ar exista în interiorul pământului un loc idilic, numit Shambala.

Buddhiștii sunt convinși că acest loc există și că a fost locuit de oameni puri, care au trăit separat de oameni și în afară de înfățișare, nu mai au nimic în comun cu aceștia. Aceste comunități de oameni puri s-au dedicat exclusiv vieții spirituale. Interesant este faptul că în 1938, Hitler, care era preocupat de religia și ocultismul tibetan, a trimis o echipă de mai mulți cercetători în Tibet, pentru a înțelege cultura tibetană și a cunoaște o parte din secretele acestei religii.

Mai bine de trei luni specialiștii naziști au rămas în Tibet, încercând să înțeleagă tainele ocultismului tibetan. De ce erau interesați naziștii de Tibet? Unii istorici susțin că naziștii erau fascinați de centrele spirituale care erau în Tibet. Voiau să înțeleagă cum este posibil ca o populație care nu este ariană, a reușit prin tehnici numai de ei știute să atingă stări atât de evoluate spiritual.

Specialiștii au descoperit anumite similitudini între legendele nordice occidentale și tehnicile oculte din Tibet. Au întocmit un prim raport cu privire la observațiile lor, pe care l-au trimis lui Hitler.
Raportul conține descrieri spectaculoase ale unor ritualuri dar și activitatea școlilor oculte sau de inițiere, practicile pe care cei care urmau să fie inițiați, trebuiau să le facă. Raportul vorbește despre marii maeștrii care trăiesc ascunși în interiorul pământului. Ies foarte rar la suprafață și că acești mari maeștrii sunt regii lumii, oamenii care conduc lumea și fac profeții exacte despre ceea ce va urma.

copil MICUL BUDDHA A DISPĂRUT ÎN URMĂ CU NOUĂ ANI

Marii maeștrii au o longevitate deosebită, datorată energiilor din zona Tibetului, dar și vieții lor care se desfășoară într-o altă dimensiune, cea spirituală. Naziștii au înțeles că nu puteau cuceri acea lume prin război. Himmler îi promisese lui Hitler, că la sfârșitul războiului, va merge personal în Tibet pentru a cuceri acea lume și a aduce toate misterele în Germania.

loading...
Comments
To Top