MICROCIPUL, FORMA SUPREMĂ DE CONTROL

MICROCIPUL, FORMA SUPREMĂ DE CONTROL

Ediția din 1 august 1989 a ziarului The Sun publica un articol ce dezvăluia planurile agenției americane de securitate NSA de a implanta microcipuri în fiecare persoană, fără știința acestora, în cadrul unei campanii de vaccinare împotriva gripei porcine sau împotriva SIDA.

Articolul a fost publicat și în cartea lui Bill Coopper, fost agent al serviciilor secrete marinei americane. El a fost asasinat de poliție la o lună după atentatele din 11 septembrie 2001, pe care le prezise cu câteva săptămâni înainte.

Microcipurile de identificare implantate în fiecare persoană ar putea conecta toată populația la un server central care să monitorizeze instantaneu mișcările fiecărui individ.

Secretul plan este promovat de către înalți oficiali guvernamentali drept un serviciu de protecție a cetățenilor, însă persoane din interior susțin că mișcarea este de fapt doar o altă metodă dictatorială de control a populației.

Ei susțin că în acest mod vor detecta persoanele dispărute, criminalii sau spionii. Prin tehnologiile existente astăzi absolut toate informațiile despre un individ pot fi stocate pe un microcip conectat la un computer guvernamental.

Orice agenție guvernamentală va ști ce a făcut sau face o persoană. Informații venind din alte surse susțin că minusculele transmițătoare pot fi injectate în corpul uman chiar fără știința celui implantat, în cadrul unui program de vaccinare națională.
Ce s-ar întâmpla dacă ar fi vorba despre un vaccin anti-SIDA? Oamenii s-ar îmbulzi ca o turmă. Nici doctorii nu ar ști ceea ce injectează.

Loading...

În anul 1950, medicul Jose Delgado o publicat cartea Controlul psihic al minții în care relatează un experiment pe care l-a efectuat pe un taur. Animalului i s-a implantat un micro electrod și în momentul în care toreadorul ataca, Delgado apăsa pe un buton și taurul se oprea și putea fi ușor omorât.

Degado afirma că mișcarea, emoția și comportamentul pot fi conduse de forțe electrice și că ființele umane pot fi controlate ca și roboții prin apăsarea unor butoane.

Este cunoscut faptul că în anul 2014, președintele Obama a cerut implantarea în cutia craniană a militarilor a unui microcip, cu scop declarat de cutie neagră în caz de deces.

microchip_gaminator

Începând cu anul 2015, anumite companii din Suedia și SUA au implantat angajaților microcipuri, susținând că le aduc anumite beneficii.

loading...

Related posts