MICHAEL REAGAN, TRUMP AR PUTEA SĂ FIE ÎMPUȘCAT

Michael Reagan, fiul adoptiv al președintelui Ronal Reagan, s-a declarat îngrijorat pentru viața lui Donald Trump. El a declarat că acesta ar putea fi împușcat.

Trump a scandalizat opinia publică prin declarațiile la adresa minorităților și imigranților. În luna iulie 2016, un cetățean britanic în vârstă de 20 de ani a reușit să se apropie de Trump și a încercat să sustragă arma unui agent de securitate pentru a-l împușca pe Trump.

Într-o postare pe Twitter, Michael Reagan a relatat întâmplarea din 30 martie 1981, când un american cu probleme psihice l-a rănit pe tatăl său, la doar 69 de zile de la preluarea mandatului. Reagan a fost republican și a dus o politică de forță în estul Europei, mai ales cu Moscova.

Trump va duce o politică agresivă dar, de apropiere cu Moscova. În 2 februarie Putin va vizita Budapesta, iar la câteva zile, Trump va face o vizită în Budapesta. Specialiștii în strategie susțin că se configurează o nouă axă, Moscova, Budapesta, Washington.

Acum câteva zile, la decernarea premiilor Globul de Aur, actrița Meryl Streep a lansat un atac violent la adresa lui Trump. Aceasta a spus că industria filmului american se realizează cu ajutorul a mii de specialiști și actori care au venit din toate colțurile lumii și deci, au statut de imigranți.
Trump a răspuns atacului spunând că Meryl Streep este o actriță supraevaluată.

Loading...

Cu toate aceste atacuri, Trump își formează echipa din care va face parte ginerele său, soțul fiicei sale, Ivanka. Obama și șefii CIA au făcut declarații cu privire la implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale și au susținut că în spatele hackerului Guccifer s-ar fi aflat o rețea rusească.

Se spune că hackerul român a jucat un rol decisiv în alegerile din SUA. O parte din e-maill-uri au demonstrat implicarea lui Hillary Clinton în asasinatul de la Benghazi și implicarea în fondarea ISIS în perioada 2010-2011. Peste 1700 de e-maill-uri au arătat că, în vremea când a fost secretar de stat, Hillary a dispus vânzări de arme către ISIS, Libia, Siria.

Unul din marii perdanți din SUA este George Soros care a susținut campania lui Hillary cu sume fabuloase. Soros a declarat că este șocat de faptul că Trump va ajunge președinte și spune că forțele întunericului sunt la conducerea SUA.

Donald-Trump

În multe state ale SUA au apărut zvastici și lozinci naziste pictate pe ziduri sau mașini. Au fost înregistrate peste 700 de incidente în școli, între elevi.
Între timp, mai mulți foști președinți din Europa de Est, printre care și Traian Băsescu, au semnat o scrisoare în care îi solicită lui Trump să nu încheie un pact cu Putin.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și