The news is by your side.

Michael Jakcson si-a inscenat propria moarte?

Michael Jackson a murit la data de 25 iunie 2009, din cauza unui stop cardiac. În urma morţii sale au apărut speculaţii febrile privind ceea ce s-a întâmplat în acea zi la reşedinţa sa din Beverly Hills. Mai multe speculaţii cum că şi-a înscenat propria moarte au ieşit la lumina zilei, chiar imediat după moartea megastarului.

Foarte mulţi cred că Michael Jackson şi-a înscenat propria moarte. În pofida faptului că a vândut peste 61 milioane de albume doar în SUA, artistul avea datorii de peste 400 milioane de dolari în clipa morţii sale. Cheltuielile scăpaseră de sub control, doar fermă Neverland l-a costat 14,6 milioane de dolari. Acuzaţiile de molestare a minorilor i-au provocat găuri imense în buget dar i-au destabilizat şi cariera, la care se mai adăugă onorariile imense ale avocaţilor. Aceste fapte l-au împins pe Michael Jackson să apeleze iniţial la împrumuturi de la bănci şi mai apoi de la fel de fel de indivizi dubioşi.

Amatorii se conspiraţii susţin că megastarul şi-a înscenat propria moarte pentru că datoriile să fie şterse, el urmând să încaseze bani din drepturile de autor ale pieselor sale dar şi a pieselor la care deţinea o participare, inclusiv catalogul de o uriaşă valoare al pieselor formaţiei Beatles.

Michael-Jackson-298x300 Michael Jakcson si-a inscenat propria moarte?Această soluţie i-ar fi oferit posibilitatea de evadare pentru că revenirea sa pe scenă era pusă sub semnul întrebării. Puţini erau cei care credeau că Michael jackson, vizibil bolnav, era capabil să ducă la bun sfârşit un angajament uriaş de 50 de concerte. Dina ceasta cauză, înscenarea morţii este cea mai plauzibilă ipostaza la care putea să apeleze artistul. Imediat după presupusul atac de cord, a părăsit SUA, posibilele destinaţii fiind Mexic sau Europa de Est, unde şi-a asumat o nouă identitate.

Schimbările fizice ale lui Michael Jackson au fost bine conturate, iar accelerarea schimbării sale din ultimul deceniu a fost parte din acest plan. Jackson a fost înlocuit de o dublură, care suferea de o boală în stadiul terminal şi de al cărei familii are grijă în schimb. Altfel nu se pot explica sutele de fotografii cu artistul în viaţă, apărute după moartea sa.

Decizia clanului Jackson de a anula expunerea publică a corpului său la fermă Neverland nu face decât să accentueze convingerea că artistul a decis să-şi însceneze moartea şi să-şi trăiască restul vieţii departe de presiunile care se acumulaseră în jurul său.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și