Michael Jackson, după 9 ani moartea mega-starului rămâne un mister imposibil de înțeles

Michael Jackson, după 9 ani moartea mega-starului rămâne un mister imposibil de înțeles

În 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, Michael Jackson murea. Moartea a survenit ca urmare a unei supradoze de medicamente. Doi ani mai târziu, medicul său personal, Conrad Murray era condamnat pentru omucidere involuntară.

În anul 2017, fiica sa, Paris, face dezvăluiri tulburătoare într-un interviu pe care l-a acordat revistei Rolling Stone. Paris a declarat că celebrul său tată a fost victima unui complot și că toți membrii familiei cunosc acest lucru.

Cu câteva luni înainte să moară, Michael a afirmat că va fi ucis. După acest interviu, unul dintre prietenii starului, Michael Jacobshagen, a făcut mai multe declarații la emisiunea Sundey Night. Jacobshagen a prezentat 13 scrisori pe care Michael Jackson i le-a trimis cu câteva luni înainte să moară. În scrisori erau următoarele fraze. Ei vor să mă ucidă. Mi-e frică pentru viața mea. Ei încearcă să mă asasineze.

În timp ce își pregătea turneul This is it, Michael Jacobshagen a primit un telefon de la Michael, care îl ruga să vină urgent la Las Vegas, pentru că este convins că va fi asasinat. Din păcate, Jacobshagen a ajuns prea târziu. Michael murise.

Quincy Jones, declarații


Quincy Jones a fost producătorul lui Michael Jackson și un apropiat al acestuia. Într-un interviu, el a declarat că celebritatea are și o parte întunecată. Se referea la rivalități, orgolii, amenințări, chiar morți suspecte.

Quincy a povestit că în anul 1983, Prince l-a amenințat cu moarte pe Michael. Anii 80-90 au fost umbriți de rivalitatea dintre cei doi. După un spectacol în care Michael a cântat înainte de Prince, iar sala a ovaționat minute bune, în culise, Prince a încercat să-l bată pe Michael și chiar l-a amenințat cu moartea.

Loading...

Neverland, nedorit de nimeni


În anul 2015, ranch-ul lui Michael a fost scos la vânzare, pentru suma de 100 milioane de dolari. De trei ani, familia așteaptă un cumpărător, iar în prezent, prețul cerut este de 60 milioane dolari.

Michael Jackson

Proprietatea a fost cumpărată de Michael în anul 1980, cu suma de 19,8 milioane dolari. Ranch-ul are o suprafață de 2700 hectare. Cu toate că este o proprietate de vis, 16 dormitoare, 24 săli de baie, o sală de teatru cu 50 de locuri, un parc imens inspirat în realizarea sa după Peter Pan, noul proprietar se lasă așteptat.

Sunt voci care susțin că această situație a fost cauzată de anumite întâmplări care s-au petrecut la reședință. De la presupusele acte de pedofilie la fantoma lui Michael care bântuie reședința.

loading...

Related posts