Mistere

rp_ozn.jpg
X-Files

MEXIC, FENOMENE EXTRATERESTRE ȘI APARIȚII MISTERIOASE

2views

Când spaniolii au ajuns în Mexic, în secolul al XVI-lea, au descoperit o civilizație dezvoltată care construise adevărate metropole. Este vorba despre azteci care ocupau tot estul și sudul Mexicului.

La început, aztecii au crezut că spaniolii sunt zeii veniți să-i salveze. La scurt timp, au realizat că conchistadorii sunt cei care vor distruge marele imperiu aztec, jefuind și distrugând monumentele și orașele.

Cortes a fost confundat cu zeul din ceruri pe care aztecii îl așteptau de sute de ani. Înalt, cu pielea albă, înconjurat de sute de supuși, a fost întâmpinat cu onoruri, iar toate bogățiile aztece i-au fost puse la dispoziție.

Spaniolii au fost uimiți de cunoștințele astronomice pe care le aveau aztecii. Ei puteau explica eclipsele solare și de Lună, aveau calendare realizate cu o precizie uimitoare, puteau explica mișcarea planetelor.

Cum au ajuns aztecii la astfel de performanțe ale cunoașterii, a fost o întrebare la care cercetătorii, de-a lungul timpului, au încercat mai multe răspunsuri. În anul 1930, un pilot care survola vechile situri aztece a remarcat că radioul și busola nu au mai funcționat pe toată perioada cât a survolat zona. Mai târziu, a fost observat un alt fenomen.

Loading...

Zona atrăgea ca un magnet meteoriții. Cercetătorii au concluzionat că un fenomen teluric declanșa toate aceste anomalii. Coincidență sau nu, zona se află pe aceeași paralelă cu piramidele egiptene și Triunghiul Bermudelor.

Mai târziu, cercetătorii au descoperit că animalele și fauna din zonă prezintă anomalii biologice. În anul 1970, profesorul Santiago Garcia a numit acest teritoriu Zona Liniștii și a explicat că se produc tornade electronice cauzate de undele herziene. Tornada electronică atrage particule și corpuri extraterestre.

În anul 1969, unul dintre cei mai mari meteoriți din epoca modernă s-a prăbușit producând o undă de șoc foarte puternică. În timpul revoluției mexicane, în anul 1920, în zonă s-au produs mai multe evenimente misterioase.

Pe cer au putut fi observate sfere luminoase. Evenimentul s-a repetat în anul 1967, atunci când, armata mexicană a intervenit crezând că este vorba despre un atac aerian. În zonă au fost observate multe apariții de OZN-uri.

rp_ozn.jpg

În anul 1976, locuitorii din zonă au observat apariția unui obiect cu formă rectangulară, cu o lungime de peste 300 de metri care a survolat zona. Conform unor rapoarte întocmite de guvernul mexican, în zonă s-au prăbușit două OZN-uri la intervale de 33 de ani.

loading...