Spiritualitate

Metoda simpla de dedublare conştientă

Dedublarea conştientă este o „putere paranormală” sau mai bine spus o „calitate” de obicei latentă în fiecare om. Ea reprezintă capacitatea omului de a ieşi cu corpul spiritual(sufletul) în afară corpului material(fizic) în mod conştient.

Acesta acţiune este întreprinsă de fiecare dată când corpul fizic adoarme în mod inconştient. Nu reprezintă nici un risc această ieşire. Pe toată durata despărţirii există un cordon energetic şi informaţional invizibil între cele două corpuri, spiritual şi material. Pentru absolut orice deranj al corpului material, corpul spiritual revine instant în acesta.

Pe toată durata exerciţiului următor este bine să ascultaţi acesta melodie concepută special pentru aşa ceva, la căşti:

Etapa nr.1: pregătirea

Întindeţi-vă pe o canapea sau pe un pat, cu capul spre nord, dacă este posibil. Faceţi semiîntuneric şi luaţi măsuri pentru a nu fi deranjaţi. Verificaţi veşmintele, să fie largi şi să nu vă strângă.

Etapa nr.2: relaxarea

Relaxaţi-vă mental şi fizic. Închideţi ochii şi respiraţi cu regularitate, ţinând gura uşor întredeschisă.

Etapa nr.3: concentrarea

Veţi luneca în continuare către somn, concentrându-vă asupra unei singure imagini plăcute şi luminoase. Atunci când veţi ajunge la frontiera dintre veghe şi somn, aprofundaţi-vă relaxarea, concentrându-vă asupra luminii din spatele pleoapelor dumneavoastră.

loading...

Etapa nr.4: starea vibratorie

Sunteţi acum pe deplin relaxat şi interiorizat. Concentraţi-vă asupra unui alt punct, situat la treizeci de centimetri depărtare de fruntea dumneavoastră. Faceţi efortul de a îndepărta acest punct, progresiv, deasupra dumneavoastră, şi spre spate, spre creştetul capului, apoi imaginaţi planul, paralel cu corpul dumneavoastră, care conţine acest punct. Concentraţi-vă atunci asupra acestui plan, imaginându-vă vibraţiile pe care le-ar putea emite. Urmăriţi apoi să le faceţi să coboare în corp.

Etapa nr. 5: plecarea

De îndată ce veţi simţi vibraţiile, concentraţi-le, îndrumându-le conştient prin corp, de la cap la picioare şi invers. Când veţi izbuti să provocaţi aceste unde vibratorii din ce în ce mai intense şi mai ample, veţi fi gata să realizaţi despărţirea de corpul fizic.

Etapa nr. 6: despărţirea

Acum, vă veţi putea părăsi corpul fizic. Pentru aceasta, este suficient, după o perioadă de antrenament să faceţi doar un efort de voinţă. Concentraţi-vă asupra unei imagini în care vă vedeţi zburând, gândiţi-vă intens cât ar fi de plăcut să plutiţi în aer. Fixaţi-vă pe aceste gânduri şi corpul dumneavoastră astral ar trebui atunci să înceapă să se înalţe, făcându-vă să vă puteţi privi cu detaşare corpul fizic rămas la sol.

dedublare astrala - Metoda simpla de dedublare conştientă

Etapa nr. 7: întoarcerea

Pentru a reveni în corpul fizic, concentraţi-vă asupra alinierii celor două aspecte ale fiinţei ce vă aparţin: corpul fizic, pe care doriţi să-l regăsiţi şi corpurile subtile cu care aţi realizat călătoria astrală.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top