Metalele și energiile lor benefice pentru evoluția spirituală

Atunci când vorbim despre metale le asociem cu chimia. În realitate, metalele, dincolo de utilitățile lor ascund multe mistere.  Argintul este un metal care a fost considerat sacru înainte de aur.

Este cel mai bun conducător de electricitate și este utilizat de magicieni. Talismanele din argint asigură protecția împotriva spiritelor malefice. Amuletele din bucăți de meteorit asigură protecția împotriva fulgerelor și a tunetelor. Cuprul favorizează sănătatea corpului uman. Aurul asigură prosperitatea și norocul.

O bucată de plumb așezată în fața casei protejează locuința de spiritele rele. Aurul este metalul care de-a lungul timpului a fascinat omenirea. Bijuteriile din aur sunt considerate un dar de excepție.

Cu toate acestea, aurul exercită nu numai influențe pozitive asupra organismului. Specialiștii nu recomandă purtarea aurului de către persoanele care sunt stresate, agitate, care trăiesc în marile orașe. Aurul are o influență directă asupra sistemului nervos, producând în cazul persoanelor agitate depresii. Aurul și argintul sunt două metale cu încărcătură energetică foarte mare. Atunci când o persoană poartă bijuterii și din aur și din argint se crează o energie puternică care afectează în mod negativ organismul uman. În Egiptul antic, aurul lichid era utilizat pentru obținerea unui elixir al tinereții.

Se spunea că acesta purifică corpul, spiritul și mintea. Nefertiti și Cleopatra utilizau un astfel de elixir pentru menținerea tinereții și a frumuseții. Ca metal, aurul este în strânsă legătură cu Soarele care guvernează plexul solar, inima, arterele, sistemul osos. Aurul dezvoltă abilitățile psihice și mărește puterea de introspecție. În aceste condiții, anumite griji subconștiente ies la suprafață. Cositorul sau staniul este un metal cu o proprietate aparte.

Loading...

La temperaturi de -18 grade Celsius, cositorul își pierde înfățișarea obișnuită. El se transformă într-o pulbere cenușie. Această proprietate a fost descoperită în anul 1867, în Sankt Peresburg, într-un depozit subteran. O bucată mare de cositor care făcea parte din tezaurul Rusie s-a transformat în timpul iernii într-o masă de pulbere cenușie.

Molibdomația este arta de a citi în metalul topit. În România, această practică este folosită pentru citirea viitorului. De obicei, cositorul topit este introdus în apă, unde ia o anumită formă. În funcție de forma pe care o ia, ghicitoarea îți spune ceea ce va urma în viața ta.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și