Mesajul extraterestrilor pentru omenire

Aceste informații ne-au fost aduse la cunoştiinţă prin Jean Ederman, în vârstă de 49 ani, din Franța, care evident lucrează în domeniul aviației.

El pretinde că a fost pilot militar, controlor de trafic aerian și manager de aeroport, fiind şi absolvent al unui masterat în economie. De asemenea, el susţine că a avut o serie de experienţe de la vârsta de șase ani, care mai târziu au inclus o serie de apariţii OZN și contacte ET.

El scrie: “… după ce am învățat cum să mă proiectez mental într-un loc, în prezenţa extratereştrilor benefici, am primit următorul mesaj …

Fiecare dintre voi dorește să-și exercite libera voință și să experimenteze fericirea. Liberul vostru arbitru depinde de cunoaşterea pe care o aveţi despre propria putere. Fericirea voastră depinde de iubirea pe care o daţi şi primiţi.

La fel ca toate rasele conștiente din acest stadiu de progres, vă puteţi simţi izolaţi pe planeta voastră. Această impresie vă oferă o anumită vedere asupra propriului destin. Cu toate acestea, vă aflați la un pas de mari transformări, de care doar o minoritate dintre voi este conștientă.

Nu este responsabilitatea noastră de a vă modifica viitorul, fără ca voi să alegeţi. Deci luaţi în considerare acest mesaj ca un referendum la nivel mondial, iar răspunsul vostru ca pe un vot.

Oamenii de știinţă, reprezentanţii voştri religioși vorbesc în necunoștiință de cauză despre anumite evenimente aeriene și celeste inexplicabile, la care omenirea a fost martoră timp de mii de ani.

Loading...

, oricât de respectabile ar fi.

Un număr din ce în ce mai mare de cercetători anonimi de pe Pământ, explorează noi căi de cunoaștere și se apropie foarte mult de realitate. Astăzi, civilizația voastră este inundată de un ocean de informaţii, din care, doar o mică parte, cea mai puţin supărătoare, este dată public în special.

Țineți cont de faptul că ceea ce în istoria voastră părea ridicol sau improbabil, a devenit adesea posibil, apoi s-a realizat – în special în ultimii cincizeci de ani.

Fiți conștienți de faptul că viitorul va fi și mai surprinzător. Veți descoperi atât răul, cât şi binele.

Mulţi dintre cei care studiază aparițiile noastre, ne consideră a fi lumini pe cerul nopţii, fără a conştientiza că ei, adesea, gândesc în termeni de obiecte, când este vorba de fiinţe conștiente.

CINE SUNTEM NOI?

Ca alte miliarde din această galaxie, noi suntem ființe conștiente, pe care unii le numesc “extratereștrii”, chiar dacă realitatea noastră este mai subtilă. Nu există nici o diferență fundamentală între voi și noi, cu excepția experimentării unor anumite stadii de evoluţie.

Ca în orice altă societate organizată, o ierarhie există și în relațiile noastre interne. Cu toate acestea, a noastră se bazează pe înțelepciunea mai multor rase. Ne-am întors la voi cu aprobarea acestei ierarhii.

Ca majoritatea dintre voi, suntem în căutarea “Fiinţei Supreme”, a Spiritului Divin.

Prin urmare, nu suntem zei sau dumnezei mai mici, suntem practic egalii voştri în Frăția Cosmică. Fizic, suntem oarecum diferiţi de voi, dar majoritatea avem formă umanoidă.

Suntem conștiințe la fel ca voi. Existența noastră este o realitate, dar majoritatea dintre voi n-o percep încă, deoarece noi rămânem invizibili simțurilor și instrumentelor voastre tehnologice de cele mai multe ori.

Dorim să umplem acest gol în acest moment din istoria voastră. Am luat această decizie colectivă de partea noastră, dar nu este suficient – avem nevoie şi de decizia voastră, de asemenea.

Prin acest mesaj, puteţi deveni factorii de decizie. Voi, personal. Nu avem niciun reprezentant uman pe Pământ, care ar putea ghida decizia voastră.

DE CE NU SUNTEM VIZIBILI?

La anumite etape din evoluție, “științele umaniste” cosmice au descoperit anumite principii științifice în legătură cu materia, cum ar fi, dematerializarea structurată și materializarea.

Umanitatea a atins această treaptă în câteva laboratoare, în strânsă colaborare cu alte rase extraterestre – cu preţul unor compromisuri periculoase care rămân intenționat ascunse de voi, de unii dintre reprezentanții voștri.

În plus față de obiectele sau fenomenele aeriene sau spațiale cunoscute de către comunitatea științifică ca fiind”OZN-uri” fizice, există, în esență, și nave spaţiale multidimensionale, fabricate care posedă aceste capacități extinse.

Mulţi oameni au fost în contact vizual, auditiv, tactil sau fizic cu astfel de nave – dintre care unele, trebuie observate cu atenție, deoarece sunt sub influența puterilor ascunse care vă guvernează, care de multe ori noi le numim “al treilea partid” sau “a treia parte”.

Raritatea relativă a observaţiilor voastre, se datorează stării dematerializate a acestor nave, făcându-le invizibile. Voi fiind în imposibilitatea de a le percepe, nu puteți recunoaște existența lor. Noi înțelegem pe deplin acest lucru.

Când au loc cele mai multe observații, acestea sunt aranjate în mod individual, astfel încât să atingă sufletul colectiv, și nu să influențeze sau să deranjeze vreun sistem social organizat.

Această alegere este în mod deliberat din partea diferitelor rase care vă înconjoară, pentru o varietate de motive și rezultate. Pentru ființele multidimensionale negative, care joacă un rol în exercitarea puterii din umbra oligarhiei umane, discreția este motivată de dorința de a menține existența lor necunoscută.

Pentru noi, discreţia a fost motivată de respectarea liberei voințe umane, pe care oamenii o exercită, pentru a-şi gestiona vieţile, astfel încât aceştia să poată ajunge la maturitate tehnologică și spirituală pe cont propriu.

Cu toate acestea, aderarea omenirii în familia civilizaţiilor galactice, este foarte mult așteptată.

Noi putem apărea oricând în plină zi pentru a vă ajuta la atingerea acestei uniri, dar nu am făcut-o până acum, deoarece prea puțini dintre voi ați dorit cu adevărat acest lucru, din cauza ignoranței, indiferenței sau a fricii, și pentru că urgența situației nu a fost justificată.

CINE SUNTEŢI VOI?

Sunteți descendenții multor tradiții, care de-a lungul timpului, au fost îmbogățite prin contribuțiile celorlalți.

Scopul vostru este de a vă uni, respectând în același timp aceste rădăcini diverse, pentru a realiza un scop comun, un proiect unit. Aparenţele diverselor voastre culturi v-au menţinut într-o separare, deoarece le daţi o importanță mult mai mare decât ființelor voastre la nivel profund.

Conturul, sau forma, au fost considerate mai importante decât esența naturii voastre subtile. Pentru puterile în control, acest accent pus pe diferențele de formă, constituie un bastion împotriva oricărei forme de schimbare pozitivă.

Acum sunteți chemați să depășiţi identificarea cu forma voastră, în acelaşi timp respectând-o pentru bogăția și frumusețea ei. Înțelegerea conștiinței din spatele formei, ne permite să iubim toți oamenii în diversitatea lor.

Pacea nu înseamnă pur și simplu a nu fi război; constă în a deveni ceea ce, în mod colectiv, suntem în realitate: o frăție.

Soluțiile disponibile pentru a realiza acest lucru sunt în scădere, dar un catalizator bun ar fi contactul deschis cu o altă rasă, care să reflecte imaginea a ceea ce sunteţi, într-o realitate mai profundă.

Exceptând ocaziile rare, intenţionat, intervenţiile noastre anterioare au avut o foarte mică influenţă asupra capacității voastre de a lua decizii colective și individuale, cu privire la propriul viitor.

Acest lucru a fost motivat de cunoștințele noastre despre mecanismele voastre psihologice profunde. Am ajuns la concluzia că libertatea se construiește zilnic, de fiecare fiinţă ce devine conștientă de sine și de mediul său, pentru a scăpa progresiv de constrângeri și inerții, oricare ar fi ele.

Cu toate acestea, în ciuda acțiunilor numeroaselor suflete curajoase și dornice, aceste inerții au fost menținute cu succes în beneficiul creșterii, unei puteri centralizate.

CARE ESTE SITUAȚIA VOASTRĂ?

Până de curând, omenirea a trăit într-un control satisfăcător al deciziilor sale. Dar pierde tot mai mult din controlul asupra propriei sorţi; parţial, datorită utilizării tot mai mare a tehnologiilor avansate, care afectează corpul vostru, precum și mintea voastră, iar aceasta va avea în cele din urmă consecințe ireversibile letale pentru ecosistemele pământeşti şi umane.

Independent de propria voastră voinţă, rezistenţa voastră va scădea în mod artificial, şi încet, încet, dar sigur, veţi pierde capacitatea extraordinară de a vă face viața conform dorințelor proprii. Astfel de planuri sunt pe drum.

Dacă o reacție colectivă de mare amploare nu va avea loc, această putere individuală este condamnată spre a dispărea. Perioada următoare va fi una de ruptură.

Această pauză, însă, poate fi una pozitivă în legătură cu trecutul, atâta timp cât vă păstrați această putere creatoare vie în voi, chiar dacă coabiteaza, deocamdată, cu intențiile întunecate ale potenţialilor voştrii conducători.

ŞI ACUM CE? AR TREBUI SĂ AŞTEPTAŢI ULTIMUL MOMENT PENTRU A GĂSI SOLUŢII? AR TREBUI SĂ ANTICIPAŢI SAU SUPUNE DUREREA?

Istoria voastră nu a încetat să fie marcată de întâlniri între popoare, unde descoperirea reciprocă a avut loc în condiții de conflict și cucerire.

Pământul a devenit acum precum o comună în care toată lumea ştie pe toată lumea, dar încă persistă conflictele, iar ameninţările de tot felul se agravează în intensitate şi durată.

Persoanele care au mai multe potenţiale capacităţi, nu le pot exersa, exercita cu demnitate. Acesta este cazul pentru cea mai mare parte dintre voi, din motive care sunt, în esenţă, geopolitice.

Există miliarde de oameni pe Pământ, educația copiilor voştri, condiţiile voastre de trai, precum şi condițiile de existenţă ale numeroaselor animale şi plante sunt “sub degetul mare” al unui număr mic de reprezentanţi politici, financiari, reprezentanți religioși, militari.

Gândurile şi credinţele voastre sunt modelate după interese partizane, în același timp, oferindu-vă sentimentul că sunteţi în deplin control al destinul vostru; care, în esență reprezintă realitatea, dar este o cale lungă între dorință şi faptă, atunci când adevăratele reguli ale jocului sunt păstrate ascunse în mânecile persoanelor nepotrivite.

De această dată, nu voi sunteţi cuceritorii. Răspândirea informațiilor părtinitoare este o strategie eficientă pentru manipularea oamenilor. Inducerea gândurilor şi a emoțiilor, sau chiar crearea unor organisme, care nu fac parte din voi, este o strategie mult mai veche.

Un mare val este la orizont. Acesta presupune potențiale foarte pozitive, dar de asemenea, şi foarte negative. În acest moment minunate oportunităţi de progres stau alături de amenințări de distrugere.

Cu toate acestea, puteți percepe doar ceea ce vă este arătat, afişat. Diminuarea a tot mai multe resurse naturale este inevitabilă şi niciun proiect de remediere colectiv, pe termen lung nu a fost lansat. Mecanismele de epuizare a ecosistemului au depăşit limitele ireversibile.

Deficitul de resurse al căror preţ de intrare va creşte zi de zi – şi distribuirea lor nedreaptă – va duce la lupte fratricide pe scară largă, de la inima oraşelor voastre până la zonele rurale.

Acesta este motivul pentru care, mai mult decât oricând în istoria voastră, deciziile voastre de azi vor avea un impact direct şi semnificativ de supravieţuire pentru mâine.

Ura crește … dar la fel şi iubirea. Aceasta este ceea ce vă menține încrezători în capacitatea voastră de a găsi soluții.

Cu toate acestea, comportamentele umane, formate din obiceiuri și antrenamente trecute, au o mare inerție, care duc la o fundătură. Masa critică nu a fost atinsă, în timp ce activităţile de sabotaj se desfășoară inteligent și eficient.

Vă încredinţaţi toate problemele reprezentanţilor voștri, a căror conştientizare de bine colectiv, dispare inexorabil, punând în prim plan interesele corporatiste.

Aceşti presupuşi slujitori ai umanităţii, dezbat mult mai des forma, decât conţinutul. Doar în momentul acţiunii, întârzierile se acumulează până în punctul când voi va trebuie să vă afirmaţi, mai degrabă decât să alegeţi.

Această inerţie este în multe feluri tipică oricărei civilizaţii. Ce eveniment ar putea-o modifica radical? De unde ar putea proveni o conştiinţă colectivă şi unificatoare pentru a opri această înaintare oarbă?

Triburi, populaţii şi naţiuni umane s-au întâlnit mereu și au interacționat unii cu alţii. Confruntându-ne în prezent cu amenințări asupra familiei umane, este poate timpul să aibe loc o interacţiune mai mare.

Există două moduri de a stabili un contact cosmic cu o altă civilizație: fie prin reprezentanții săi permanenţi sau fie direct cu persoane obișnuite.

Prima modalitate presupune lupte de interese, a doua cale duce la conştientizare. Prima modalitate a fost aleasă de către un grup de rase motivate de menținerea omenirii în sclavie, astfel controlând resursele Pământului, fondul genetic, şi masa de energie emoţională umană.

A doua cale a fost aleasă de un grup de rase aliate cu Spiritul Divin. Acum câțiva ani ne-am făcut cunoscuţi unor reprezentanţi ai structurii puterii umane, dar au refuzat mâna noastră întinsă, pe baza intereselor care erau incompatibile cu viziunea lor strategică.

În prezent, acesta este motivul pentru care toţi oamenii trebuie să facă această alegere individual, de la sine, fără nici o interferență a reprezentanţilor umanităţii. Ceea ce le-am propus în trecut acelora care puteau contribui şi lua decizii cu privire la fericirea voastră, a umanităţii, vă propunem acum – vouă.

Puțini dintre voi sunt conştienţi că creaturi non-umane au fost implicate în centralizarea puterii în lumea voastră, și în control subtil. Aceste creaturi nu stau neaparat în planul vostru material, acest fapt este exact ceea ce ar putea să-i facă extrem de eficienţi şi înfricoşători în viitorul apropiat.

Cu toate acestea, de asemenea, trebuie să fiţi conştienţi de faptul că foarte puțini dintre reprezentanţii voştri, combat acest pericol, că nu toate răpirile extraterestre sunt efectuate în detrimentul vostru, şi că rezistenţa există, de asemenea, printre rasele orientate spre dominare.

Pacea între popoare şi reunificarea popoarelor voastre ar fi un prim pas spre armonie cu alte civilizații decât cea umană. Aceasta este exact ceea ce fiinţele care vă manipulează din spatele scenei doresc să evite cu orice preț, deoarece, prin divizare, domnesc, controlează.

De asemenea, ei domnesc peste cei care vă guvernează vizibil. Puterea lor vine din capacitatea de a insufla neîncredere şi teamă. Aceasta dăunează considerabil naturii voastre cosmice.

Acest mesaj n-ar fi fost de niciun interes dacă influența acestor manipulatori nu ar fi atins apogeul şi dacă planurile lor înşelătoare şi criminale nu s-ar materializa în câţiva ani de acum.

Termenele lor sunt aproape şi omenirea va suferi dificultăţi fără precedent pentru următorii zece ani. Pentru a vă apăra împotriva acestei agresiuni, aveţi nevoie de cel puțin suficiente informații care ar indica soluții.

Aici din nou, aspectul şi tipul corpului nu va fi suficient pentru a descoperi dominatorul de aliat.

În starea curentă de dezvoltare la nivel psihic, este extrem de dificil pentru voi să faceţi distincţia între ei. În plus faţă de intuiţia voastră, antrenamentul va fi necesar atunci când va veni timpul. Fiind conştienţi de valoarea nepreţuită a liberului arbitru, vă invităm la o alternativă.

CE PUTEM OFERI?

Vă putem oferi o viziune mai cuprinzătoare a universului şi a vieţii, interacţiuni constructive, experienţa unor relaţii corecte şi fraterne, eliberarea cunoştiinţelor tehnologice, eradicarea suferinţei, exersarea în mod controlat a puterilor individuale din voi, accesul la noi forme de energie, şi, în cele din urmă, o mai bună înţelegere a conştiinţei.

Noi nu vă putem ajuta în a vă depăşi propriile temeri individuale şi colective, sau să venim cu legi pe care voi nu le-aţi ales. Trebuie să lucraţi, de asemenea, cu voi înşivă, prin aplicarea unor eforturi individuale şi colective, pentru a vă construi lumea pe care o doriţi, şi a vă manifesta spiritul prin căutarea noilor lumi.

CE AM PRIMI NOI?

extraterestri

Ar trebui să vă decideți dacă un astfel de contact să aibe loc. Ne-ar bucura nespus aceasta, pentru menţinerea echilibrului fratern în această regiune a universului, cu fructuoase schimburi diplomatice, și bucuria intensă de a şti că sunteți uniţi pentru a realiza ceea ce sunteţi capabili.

Sentimentul de bucurie este puternic solicitat în univers, deoarece energia sa este Divină. Care este întrebarea pe care v-o adresăm?loading...