The news is by your side.

Mesajul binar primit in anii ’80 de la o civilizatie extraterestra a fost decodificat

0

La sfârșitul lunii decembrie a anului 1980, un incident straniu s-a petrecut deasupra bazei militare Woodbridge din Marea Britanie. Bază militară era folosită de soldații americani pentru efectuarea diverselor misiuni. În trei nopți consecutive s-au semnalat diverse lumini ciudate care pluteau pur și simplu deasupra pădurii Rendlesham aflate chiar în vecinătatea bazei militare. Martorii oculari au susținut că diverse nave spațiale în formă triunghiulară au spionat zona pentru mai multe zile.

Unul dintre OZN-urile triunghiulare era atât de aproape de sol încât sergentul Jim Penniston a raportat că a putut vedea inscripțiile care se regăseau pe acesta. Ele aduceau foarte mult cu hieroglifele folosite în Egipt acum câteva mii de ani în urmă. Mai mult de atât, Penniston a primit prin visele sale un cod binar, format din 1 și 0, pe lungimea a șase pagini. Sergentul, când se trezea dimineața își nota codul într-un caiet, pe care nu l-a arătat nimănui timp de 30 de ani. Probabil că i-a fost frică de anchetă și de interogatoriul care precedau făcea publică a evenimentului incredibil.

Abia în 2010, după ce s-a pensionat, Penniston a scos la iveală secretul său și a dat codul binar spre descifrare. Acesta conținea un mesaj în limba engleză la care se adăuga niște coordonate:

„Pentru ca explorarea umanităţii la nivel planetar să continue 52 ° 09 ‘42.532N /13 ° 13 ‘12.69W

Aceste coordonate sunt cele care indică o insulă misterioasă care apărea uneori în largul coastelor Irlandei. A fost semnalată în 1684 de către Roderick O’Flaherty, care a descris-o precum un paradis terestru, ţinut ascuns prin voinţa lui Dumnezeu; o creaţie a unor spirite malefice sau o iluzie datorată norilor. Care dintre aceste supoziţii e de preferat, spune O’Flaherty cu înţelepciune, „e mai mult decât poate hotărî judecata noastră”.

hy-brasil Mesajul binar primit in anii '80 de la o civilizatie extraterestra a fost decodificat

În 1902, W.G. Wood-Martin nota câteva apariţii ale insulei Hy Brasil. A fost văzută lângă ţinutul Sligo în anul 1885: „Eu însumi am văzut un minunat miraj asemănător celui observat lângă coasta din Tireragh, în ţinutul Sligo; am văzut un adevărat oraş, mare şi frumos, cu copaci, case, turle de biserică, castele etc.” Wood-Martin afirma că aceste oraşe ar fi reflexii ale unor oraşe reale aflate undeva în lume; el îşi susţinea ipoteza bazându-se pe spusele marinarilor din golful Dublin, care puteau vedea uneori Muntele Snowdon „ivindu-se” de la sute de kilometri distanţă. Însă, privind spre mare de pe coasta vestică a Irlandei, cel mai apropiat oraş cunoscut ce ar putea apărea în acea direcţie este New York-ul, a cărui arhitectură distinctă nu a fost niciodată identificată în viziunile de pe coasta de vest a Irlandei.

Mesajul extraterestru transmis omenirii prin intermediul lui Jim Penniston este un impuls oferit de o civilizaţie avansată, care probabil ne îndeamnă la evoluție spirituală pentru a putea descoperi toate secretele care încă ne sunt interzise.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și