Mesajul Annunaki transmis omenirii încă din 1947

Mesajul Annunaki transmis omenirii încă din 1947

Un articol de excepţie a apărut în 1958 în revista americană de specialitate Flying Saucer Review Magazine. Este vorba despre un mesaj, pe care civilizaţia extraterestră Annunaki l-a lăsat pentru omenire. Semnatarul articolului susţinea la vremea respectivă că mesajul cu pricina a fost publicat pentru prima dată în 1947, de către un misterios personaj pe nume Alexander Blade.

Dacă la vremea respectivă mesajul Annunaki pentru omenire nu a făcut prea multă vâlvă, în zilele noastre provoacă numeroase dezbateri. Nu se poate certifica veridicitatea sa, dar există numeroase puncte incredibile în acest mesaj, care la vremea respectivă erau mai greu de inventat.

Editorii revistei americane sunt de părere că imediat după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial oamenii nu deţineau numeroase informaţii cu privire la această civilizaţie extraterestră, menţionată cu lux de amănunte în străvechea cultură sumeriană. Probabil că din acest motiv există numeroşi ufologi care sunt de părere că mesajul este veridic.

Iată ceea ce au transmis extratereştrii oamenilor:

Suntem deja aici, printre voi. Unii dintre noi au fost întotdeauna aici şi v-au ajutat sau ghidat ori de câte ori au avut ocazia. Acum, însă, numerele noastre au fost majorate şi astfel ne pregătim pentru o nouă etapă în dezvoltarea voastră planetară. De această etapă, voi încă nu sunteţi conştienţi.

Am fost confundaţi cu zeii, dar noi nu suntem decât partenerii voştri. Nu suntem dumnezei, ci doar semenii voştri aşa cum aţi învăţat cu mulţi ani în urmă. Prezenţa noastră se regăseşte în Egiptul antic, unde ne-am făcut cunoscuţi pentru a ne atinge diferite scopuri. Principalul nostru simbol apare în general în artă şi cultură, dar mai ales pe steagul ţării voastre (nr. SUA). Acest simbol al prezenţei noastre este păstrat în mai multe societăţi secrete, care cunoscu cu adevărat intenţiile noastre faţă de omenire.

V-am lăsat numeroase obiective turistice, drept mărturia prezenţei noastre, plasate strategic în diferite locuri ale globului. Cele mai vizibile sunt în Egipt şi pe atunci bazele civilizaţiei se axau doar pe pământ şi astfel acele construcţii (piramidele) au devenit simbolul rasei umane care tinde spre perfecţiune.

Loading...

Strămoşii voştri ne cunoştea precum prieteni. Acum prin propriile voastre eforturi aţi ajuns să atingeţi o nouă etapă spre eliberare. Aţi fost ajutaţi constant de vigilenţa noastră pentru a vă dezvolta din punct de vedere fizic, intelectual sau moral.

Aţi ajuns la capacitatea de a vă autodistruge. Nu vă felicitaţi pentru asta. Au existat numeroase civilizaţii care pur şi simplu s-au autodistrus pentru că nu au fost capabile să gestioneze această tehnologie. Cu toate acestea, gloria supremă constă în acumularea cunoştinţelor pentru a atinge în cele din urmă iluminarea.

Cel mai important lucru este că suntem aici, printre voi. Timpul este aproape copt şi procesul vostru de maturizare nu poate fi grăbit pentru că astfel fructele se vor deteriora. Există un timp potrivit pentru fiecare acţiune, chiar şi pentru cea a a ne face cunoscuţi. Acest moment se apropie cu paşi repezi.

Unii dintre voi ne văd vehiculele incredibile. Ne-am întâlnit de numeroase ori în oraşele voastre, dar nu ne-aţi observat. Doar atunci când brăzdăm cerul cu vehiculele noastre sunt unii care ne văd. Problema este că atunci când deschid gura şi vor să transmită semenilor ceea ce au văzut sunt catalogaţi drept nebuni. Aceşti nebuni au dreptate şi au văzut cu precizie diverse obiecte spaţiale de zbor, chiar dacă unele au forma unei torpile, altele sunt sferice, triunghiulare sau au formă de trabuc. Este vorba despre acelaşi tip de vehicul, văzut în diferite perspective.

Acum că aţi atins un nivel tehnologic destul de avansat, vă puteţi imagina un material transparent razelor de soare, dar suficient de solid pentru efectuarea zborurilor de mare viteză. Uitaţi-vă cum este construită galaxia voastră şi apoi o sa vă daţi seama cum am ajuns să dezvoltăm forma perfectă pentru un obiect de zbor intergalactic capabil să traverseze spaţiul gol cu viteze impresionante.

Trecem peste dealurile voastre în zbor orizontal, zburam cu navele noastre şi oblic sau în orice altă direcţie. Ştim că noapte puteţi vedea obiecte portocalii pe cer, dar nu ne pasă. Dacă vroiam să rămânem invizibili o făceam, dar timpul se apropie şi într-o zi ne vom face pe deplin cunoscuţi şi oamenii vor realiza că suntem aici ca şi prieteni.

De data aceasta sperăm ca să nu uitaţi, aşa cum au făcut-o strămoşii voştri, instrucţiunile pe care vi le-am dat. Altfel, copiii voştri vor fi înconjuraţi de cabluri şi diagrame ale unor maşini, care vor face ceea ce strămoşii voştri au fost învăţaţi să facă.”

annunaki

Acesta este în mare măsură mesajul transmis de Annunaki. Diverşi specialişti l-au analizat şi au ajuns la concluzia că pare veridic. Conform specialistului american Gregg Braden, omul foloseşte doar 22 dintre cei 64 de codoni ai ADN-ului. Acest aspect sugerează că ADN-ul a fost modificat. Mai mult de atât, textele sacre sumeriene susţin că Annunaki a ajutat omul să evolueze şi chiar iau oferit numeroase dintre genele sale. De asemenea, textele sumeriene descriu cu lux de amănunte vehiculele cu care specia extraterestră se deplasează în diferite locuri din Univers. Acestea au fost denumite Vimana şi sunt realizate cu o tehnologie greu de imaginat.

Dacă Annunaki există şi sunt printre noi rămân un mister. Probabil că în viitorul apropiat vom clarifica şi acest aspect al vieţii noastre.

loading...

Related posts