X-Files

Mesajele cercurilor din lanuri: PROBE CARE SUSȚIN EXISTENȚA EXTRATEREȘTRILOR

Peste 10 cercuri cu un diametru de 500 de metri au fost descoperite în Franța, într-un lan de grâu, în dimineața zilei de 2 iunie 2017. Aceste cercuri sunt numite agroglife. Primele agroglife au fost semnalate în anul 1960, în Anglia.

Mai târziu, acest fenomen a fost observat în Canada și Australia. Cercurile au dimensiuni foarte mari și sunt perfect realizate. Specialiștii consideră că este foarte puțin probabil ca ele să fie de origine umană.

Într-un documentar prezentat de un canal de televiziune american, agroglifele sunt considerate probe că extratereștrii există. Realizatorii documentarului au realizat un top al probelor care susțin teoria existenței civilizațiilor extraterestre.

Pe primul loc în acest clasament sunt luminile din Arizona. În 17 aprilie 2017, pe cerul din Arizona au fost observate timp de 15 minute mai multe lumini. Acestea au apărut și dispărut brusc, fără a lăsa urme.

Cavalerul Negru, misteriosul satelit de origine nonterestră este invocat de către specialiști ca fiind o dovadă a existenței civilizațiilor extraterestre. S-a estimat că satelitul orbitează în jurul Pământului de peste 13000 de ani.

În octombrie 2016, deasupra lacului Michigan a fost filmată o adevărată flotă de OZN-uri. Viteza acestor obiecte era foarte mare. O altă întâmplare s-a petrecut în iulie 2015, lângă orașul St. Petersburg, Rusia. Locuitorii au văzut o explozie care s-a produs în apropierea orașului.

loading...

La fața locului s-au deplasat soldați ruși care au încercuit zona. Presa din Rusia a prezentat acest eveniment și s-a pus întrebare ce putea să cauzeze o explozie uriașă, atâta timp cât în zonă nu existau clădiri civile, industriale sau militare.

Autoritățile nu au dat explicații cu privire la acest eveniment. În aprilie 2017, pilotul unui avion spaniol de linie a fost la un pas de o catastrofă aviatică.

Conform raportului întocmit de pilot, un OZN a tăiat calea avionului la o distanță de câteva sute de metri. Coliziunea a fost evitată în ultimul moment.

crop circle cher - Mesajele cercurilor din lanuri: PROBE CARE SUSȚIN EXISTENȚA EXTRATEREȘTRILOR

În martie 2017, mai mulți cercetători americani au declarat că au depistat în spațiu unde radio a căror durată este de câteva milisecunde  și care provin din aparatele de transmisie extraterestre.

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. anonim@email.com

    9 iunie 2017 at 11:44

    Cercurile din lanuri par sa fie mai mult opere de arta decat urme ale aterizarii ozn-urilor: cum urmele sunt diferite de fiecare data, inseamna ca exista o multime de ozn-uri complet diferite.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top