Descopera

Mesaje secrete! Un reptilian descoperit în ochiul stâng al picturii Mona Lisa

Fără doar și poate Mona Lisa este opera de vârf a lui Leonardo Da Vinci. Aceasta este plină de mistere și ascunde o sumedenie de mesaje secrete, pe care specialiștii au încercat să le descopere, de-a lungul timpului.

Se spune că ochii reflectă sufletul. Atunci când poți vedea și citii ochii unei persoane, poți pătrunde în cele mai ascunse locuri din sufletul său. Pornind de la această sintagmă, specialiștii s-au hotărât să analizeze cu tehnologie avansată ochii picturii Mona Lisa.

În ochiul drept au descoperit două litere, LV, ceea ce au sugerat ei că este vorba despre semnătura artistului cu privire la autenticitatea picturii. Nimic fascinant, dar când vine vorba despre ochiul stâng lucrurile se schimbă dramatic.

Tradiția spune că ochiul stâng ascunde partea întunecată a sufletului, latura de care toți ne ferim și încercăm să o ascundem atât de mult cât putem. Această latură reflectă defectele și gândurile noastre negative. Pentru că da Vinci era un erudit a reușit să ascundă simbolul unui extraterestru în ochiul stâng al Monei Lisa.

Acest extraterestru nu este unul oarecare, ci un reptilian. Aceasta are un trunchi de dragon, un cap de șarpe și două mâini similare cu ale oamenilor. Pe cap are o coroană, ceea ce simbolizează că este conducătorul suprem. În mâna stângă ține un sceptru, iar în mâna dreaptă un ceas rupt.

Simbolistica ceasului rupt are o conotație aparte pentru că este vorba despre ultimele clipe ale oamenilor pe Pământ. Este limpede că da Vinci a dorit să transmită un mesaj posterității, prin care a vrut să ne avertizeze că dincolo de realitatea noastră imediată există un conducător malefic, care va încerca să pună mână pe civilizația umană. Atunci când o va acapara, timpul va expira și sfârșitul omenirii va veni.

loading...

Mona Lisa - Mesaje secrete! Un reptilian descoperit în ochiul stâng al picturii Mona Lisa

Nu putem să nu ne întrebăm de unde știa da Vinci despre reptilieni în anii 1480? Nu se poate răspunde cu exactitate la această întrebare, dar putem spune că da Vinci este considerat adesea cel mai de seamă geniu din întreaga istorie a omenirii.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top