Take a fresh look at your lifestyle.

MESAJE MISTERIOASE DUPĂ TRAGEDIA TITANICULUI

În 15 aprilie 1972, radistul Llyd Dethmer primește un semnal SOS în care se spunea că nava Titanic se scufundă și are nevoie de ajutor. Dethmer a declarat că i-a înghețat sângele în vene. Trecuseră 60 de ani de la acest eveniment tragic. Era imposibil ca mesajul să fie unul real. A presupus că cineva a făcut o glumă.

Atunci când a prezentat mesajul superiorilor săi, i s-a părut straniu faptul că interveniseră serviciile speciale. Dacă a fost o glumă, ce rost ar fi avut această intervenție?

Dethmer a început o anchetă pe cont propriu și a descoperit în arhivele Marinei americane că mesaje de același timp au mai fost primite de alți radiști în anii 1924, 1930, 1936, 1942. Mesajele apăreau constant, o dată la 6 ani.

În anul 1996, ziarul canadian Sun, publica știrea prin care vasul canadian Quebec primise un mesaj SOS de la un vas Titanic. Unii specialiști au lansat ipoteza conform căreia ar fi existat un semnal fantomă.

Alții au spus că acest semnal a tăiat timpul în două. Nu știm care este explicația acestor misterioase fenomene, însă un lucru la fel de ciudat s-a produs înainte de scufundarea navei Titanic. Vasele Carpatia și Olimpic au primit mesajele SOS de pe Titanic la orele 23 și 17 minute, cu 23 de minute mai devreme decât ciocnirea cu icebergul. Anchetatorii nu au putut explica acest decalaj de 23 de minute.

Epava Titanicului a fost descoperită în anul 1985, la 25 de kilometri de locul accidentului. Cum a ajuns la o asemenea distanță este un alt mister.

Loading...

La bordul ei se află bijuterii și sume de bani care depășesc suma de 300 milioane de dolari, o sumă fabuloasă pentru acele vremuri.
În tragedie și-au pierdut viața 1490 de persoane, dintre care 150 de cadavre nu au fost niciodată identificate. Se presupune că erau călători clandestini, neînregistrați în actele de îmbarcare.

Înainte de producerea tragediei, mai multe nave care se aflau în apropiere de Titanic au transmis 5 mesaje de atenționare asupra pericolului existenței mai multor iceberguri în ocean. În mod straniu, ofițerul de serviciu de pe Titanic nu a răspuns la aceste mesaje.

Se pare că Titanicul a fost rupt de lume, s-a aflat într-un alt timp sau dimensiune. Această absență a ofițerilor de pe Titanic s-a pus pe seama faptului că toți au fost antrenați în fastuoasele petreceri care aveau loc pe vas.

titanic

Această ipoteză nu are mulți susținători. Ofițerii care sunt de serviciu nu-și părăsesc locul de muncă, mai ales că Titanicul nu era o navă oarecare, era o emblemă a oceanelor.

loading...

Comentariile sunt închise.