Spiritualitate

MESAJELE DIVINE DIN JURUL NOSTRU

De cele mai multe ori suntem grăbiți, preocupați, nervoși sau absenți și nu observăm semnele care sunt de natură divină. Unele dintre ele ni se par nesemnificative, cu toate că ele au un mesaj divin.

În iarna anului 1933, cargoul englez Saxilby a naufragiat în timp ce traversa Atlanticul. Nu a existat nici un supraviețuitor, totuși un membru al echipajului a reușit să scrie un mesaj prin care își lua adio de la frate, soră și logodnică. Mesajul a fost introdus într-o cutie metalică.

Trei ani mai târziu, pe o mică plajă din Țara Galilor, lângă satul Averebon a fost descoperită cutia. Autorul mesajului era din satul Averebon.
În septembrie 1925, ziarul Times prezenta un caz straniu de telepatie. Frederick Lee George susţinea că el simte o durere în braț în momentul în care moare o persoană căreia i-a donat sânge.

Medicii de la spital au notat de câte ori a donat sânge si persoanele care au beneficiat de sânge. De câte ori avea o durere, medicii verificau starea de sănătate a celor care primiseră sânge.

De-a lungul timpului, șapte persoane dintre cele care au beneficiat de sânge au murit exact în momentul în care Lee acuza dureri în braț.

Rene Perot este un francez care a avut parte de o serie de accidente bizare. În timp ce tăia lemne, o așchie i-a rănit urechea dreaptă. După o perioadă, s-a împiedicat într-o furcă și unul dintre dinţii furcii l-a rănit la ureche, în același loc. După o altă perioadă, o găină l-a ciupit exact de ureche, în locul rănit. A fost obligat să-i fie amputată urechea.

loading...

Anne Parish era o americană care atunci când a ajuns la Paris a luat la rând toate anticariatele. A descoperit o veche carte care conținea poveştile ei preferate din copilărie.

iisus - MESAJELE DIVINE DIN JURUL NOSTRU

Când a deschis cartea a descoperit un text scris cu tuș, Anne Parish, Colorado Springs. Cartea îi aparţinuse.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top