Mesaje de la ingeri! Ce inseamna cand vezi numere care se repeta: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 sau 99

Mesaje de la ingeri! Ce inseamna cand vezi numere care se repeta: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 sau 99

Repetitia anumitor numere inseamna ca sutn spirite (ghizi, ingeri, cum vrei sa-i spui), care incearca sa-ti transmita anumite mesaje. Cu cat observi ca se repeta mai mult, cu atat trebuie sa fii mai atent: este posibil fie sa se apropie de tine acel eveniment, fie sa isi mareasca intensitatea din ce in ce mai mult, astfel incat sa te determine pe tine sa schimbi anumite lucruri la tine.

1, 11, 111

Este un semnal de trezire trimis de ghidul tau superior, catre tine. Sa fii foarte atent in special atunci cand apare exact la ora aceasta. Are stricta legatura cu misiunea ta pe pamant, si inseamna ca inca nu te-ai pus pe aliniamentul pe care trebuie sa fii.

De asemenea, observa unde esti atunci cand observi aceste numere, este semn ca trebuie sa actionezi cumva pe partea aceasta. De obicei apare si atunci cand nu suntem prea decisi ce anume sa facme in legatura cu un proiect, si acesta este un semn ca trebuie sa continuam sa facem ce aveam de gand.

2, 22, 222

De fiecare data cand apare unul din aceste numere, in functie de ceea ce te gandesti, inseamna o colaborare cu cineva, sau o comunicare mai buan cu tien si cu ceea ce te inconjoara. Oamenii nascuti pe data de 22 sunt oameni care atrag cu usurinta tot ce-si doresc, tocmai pentru ca stiu exact ce anume sa spuna sau sa faca. Asadar, acesta poate sa fie si un semn ca este necesar sa schimbi ceva la tine pentru a obtine ce-ti doresti.

3, 33, 333

Apare in general atunci cand ai ceva in minte, dar nu stii ce anume trebuie sa faci in continuare. poti sa procedezi in felul urmator: „Doamne, iti multumesc ca mi-ai dat acest semn. Te rog sa-mi spui ce anume trebuie sa fac in urmatoarele 48 de ore, ca sa obtin ce-mi doresc.” 333 este asociat cu succesul si popularitatea. Poti sa pui acest numar undeva pe ceea ce creezi, in special daca este vorba despre ceva artistic.

4, 44, 444

Se refera la o transformare in planul fizic, ceva ce urmeaza sa se intample, si care nu depinde de tine. In general este vorba despre primirea unor bani munciti, la care te astepti, sau demararea unor proiecte noi, unde va trebui sa depui ceva efort. Este ca si cum spiritele te iau de mana si te ghideaza in ceea ce trebuie sa faci, tu trebuie doar sa faci munca fizica si sa-i asculti. Chiar daca ti se pare ca ti se da toata viata peste cap, nu este decat o evolutie spirituala.

5, 55, 555

Este un semn dual: poate sa insemne calatorie sau schimbare importanta. Daca de exemplu te gandesti daca sa faci o anume calatorie, si vezi aceste cifre, este bine sa o faci.

Mai ales daca esti in dubii in ceea ce priveste mutarea ta intr-un loc strain tie, si vine si cu un job nou, sau o relatie, este semn clar ca asta trebuie sa faci. Uneori acest numar raspunde si la o rugaciune mai veche a ta: de exemplu daca te-ai rugat pentru mai multi bani, iti apare ca un jbo nou intr-un alt loc (plus schimbari: locatie, colegi, etc).

6, 66, 666

Oamenii asociaza aceasta cifra cu ceea ce este negativ, cand de fapt nu este deloc asa. De fapt, este chiar opusul; tot ce reprezinta aceasta cifra de fapt este familie, cuplu, fericire, etc.

Daca te uiti in numerologie, asta inseamna, in tarot este cartea indragostitilor, etc. Este ca si cum atunci cand vezi aceaste cifre te redescoperi pe tine, dragostea pentru tine, comunicarea cu Dumnezeu, etc. Daca te gandesti ca se merita sau nu sa continui aceasta relatie, si vezi vreuna din aceste cifre, este clar ca este pentru binele tau sa o continui.

7, 77, 777

Este cifra spiritualitatii, sau a lui Dumnezeu. Daca ai un cabinet care se ocupa cu spiritualitatea, poti sa scrii cu un marker cifra 7 pe usa, ca sa atragi energiile benefice. 7 lucreaza cu spiritualitatea, si cu integrarea acesteia in planul fizic. Atunci cand esti inconjurat de cifra 7, esti inconjurat de miracole si intreaga ta viata pare un rai (sau este, in conceptia ta). De fapt 7 reprezinta tot ce reprezinti tu, ca si spirit.

8, 88, 888

Multi spun ca aceasta cifra este cifra destinului. Sunt partial de acord cu aceasta sintagma, mai degraba cred insa ca este o cifra care aduce bani (mai ales neasteptati), ca urmare a ceea ce ai facut tu si a ajutat cumva umanitatea.

Sa spunem ca vrei sa scrii o carte, si vezi de exemplu 88 sau 888. inseamna ca aceasta carte se va vinde foarte bine, pentru ca va ajuta anumiti oameni, care ii vor ajuta pe altii, si etc. 8 apare atunci cand tu cam trebuie sa iesi din zona de confort, si sa faci ceea ce vrea spiritul tau, chiar daca te temi.

9, 99, 999

rp_numerologie1.jpg

Este o cifra care-ti spune ca ceva se termina. Sau, trebuie sa schimbi macazul in ceea ce priveste un proiect sau o decizie pe care trebuie s-o iei in legatura cu ceva. Atunci cand incepi sa consideri ca meriti mai mult decat ai, iti apare aceasta cifra. Este ca si cum spiritele iti spun ca este ok sa-ti doresti mai mult, si sa iesi dintr-o anume situatie abuzica, pentru ca meriti si poti sa faci asta. Este ca si cum spiritele iti spun ca ti-au pregatit niste schimbari, si ar fi bine sa le iei in seama.

sursa

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)