X-Files

Mesaj extraterestru? Un grup de OZN-uri, în forma unui „înger”, deasupra orașului Milano (video)

Un grup ciudat de OZN-uri, în forma unui înger, a apărut din senin pe cerul orașului italian Milano. Această formațiune a impresionat și chiar a șocat nu doar prin simbolistica sa, ci și prin culoarea și lumina extrem de puternică pe care o emanau navele spațiale neidentificate.

La începutul acestei luni, locuitorii orașului Milano au fost martorii unui eveniment ieşit din comun. Un grup de mai multe OZN-uri, care avea forma unor stele, au apărut în amiaza mare pe cer. Se deplasau cu viteză foarte mică și păreau să-și schimbe poziționarea de parcă au vrut să le transmită oamenilor un mesaj clar. La un moment dat, OZN-urile iau forma unui înger, care pare să vegheze întreaga planetă.

Evenimentul șocant a fost filmat de către martorii oculari. După cum se poate observa în filmarea alăturată, spectacolul este unul grandios și de-a dreptul șocant în condițiile în care omenirea nu a aflat adevărul cu privire la extratereștri nici în ziua de astăzi.

ozn - Mesaj extraterestru? Un grup de OZN-uri, în forma unui "înger", deasupra orașului Milano (video)

Specialiștii au analizat filmarea și au ajuns la concluzia că este una cât se poate de reală. Cel mai ciudat este faptul că mesajul nu a fost încă înțeles pe deplin și probabil că va trece fără ca nimeni să-i acorde atenția meritată.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top