Descopera

Mesaj de la Dumnezeu codificat în AND-ul uman

În încercarea asiduă a oamenilor de știință să descopere misterul vieții pe Terra, într-un articol apărut în revista de specialitate Icarus s-a dezvoltat teoria care spune că omul a fost „însămânțat” într-un loc îndepărtat de Pământ. După aceea, în momentul în care creația a fost gata, a fost adus pe această planetă minunată amenajată special pentru el.

Această teorie fascinantă se bazează pe lucrarea științifică semnată de doi oameni de știință japonezi, Hiromitsu Yokoo și Tairo Oshima, în 1979. Cei doi biochimiști au reușit să descopere proteina φX174 din structura ADN umană, care pare să aibă codat un mesaj extraordinar de la creatorii noștri.

Baza acestei descoperiri o constau numerele prime. După cum știm foarte bine, acestea sunt numerele care nu admit alți divizori înafară de 1 și de el însuși. Lista acestor numere este uimitoare și poate tinde spre infinit. Chiar dacă uneori mintea umană nu este atât de dezvoltată pe cât ne-am dori, au existat câțiva matematicieni care au sugerat că șirul numerelor prime tinde spre infinit și pentru acest fapt au fost dezvoltate formule aferente.

Pe de cealaltă parte, atunci când s-au transmit diverse mesaje, sub forma unor semnale, în spațiu pentru ca o civilizație extraterestră să ne poată detecta, s-au folosit imagini bidimensionale care au la bază diverse numere prime. De exemplu, un mesaj care repetă 143 de impulsuri poate fi detectat sau decodat sub forma a două numere prime: de 11 ori 13. Această metodă de interpretare se aplică pe mai multe planuri.

Lucrurile se complică în momentul în care secvenţele ADN-ului uman sunt decodate. Ciudat sau nu, acestea parcă poată mesaje de la creator, așa cum au fost supranumite, adică impulsuri bidimensionale formate din numere prime. Atunci când proteina φX174 a fost analizată de către specialiștii chinezi aceștia au descoperit numeroase lucruri bizare. O caracteristică remarcabilă este cea a genelor care se suprapun. Există numeroase secvențe de nucleotide care se suprapun și pot fi citite pe grupuri de câte 3 litere.

Cu alte cuvinte, CAATGGAACAACTCA este o secvență ADN care pentru a fi decodificată se citeşte sub forma grupurilor de trei litere astfel: CAA TGG AAC AAC TCA. Atunci când prima secvența a grupului de trei litere se schimbă, sub forma AAC TGG AAC AAC TCA, chiar dacă este vorba despre aceeași secvenţă, structura se modifică complet și o nouă proteină se crează.

loading...

ADN - Mesaj de la Dumnezeu codificat în AND-ul uman

φX174 conține trei perechi de gene care se suprapun, iar atunci când au fost numărate literele s-a constat că este vorba despre numerele 121, 91, și 533. Fiecare dintre aceste trei numere este produsul unor numere prime (11×11=121, 7×13=91, si 13×41=533) și astfel o imagine bidimensională sub forma unui impuls care codează un mesaj este inserat în această structură a ADN-ului uman.

Singura problemă pe care trebuie s-o rezolve oamenii de știință este cea a decodificării mesajelor aflate în ADN. Atunci, putem spune că ajungem să înțelegem cu adevărat viața și astfel să aflăm o dată pentru totdeauna cine ne-a creat și cu ce scop.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top