Merkel și Trump, semne masonice în timpul summitului G20

2

Cancelarul german Angela Merkel și președintele american Donald Trump au făcut mai multe semne marca Illuminati în timpul summitului G20, desfășurat la Hamburg, Germania. Acestea au stârnit numeroase controverse în rândul iubitorilor teoriilor conspirative.

Angela Merkel este recunoscută la nivel mondial pentru ”diamantul” pe care îl formează cu mâinile sale atunci când are o întâlnire oficială. Așa s-a petrecut și în cadrul summitului G20, unde liderii celor mai puternice țări din lume s-au întâlnit. Atât Merkel, cât și președintele american, Donald Trump, au fost surprinși făcând din mâini mai multe semne masonice.

Teoria conspirației susține că acest diamant este de fapt piramida Illuminati, în care ochiul atotvăzător este cuprins. Acesta este un semn masonic, care dorește să transmită diverse mesaje liderilor din umbră ai omenirii.

Mai mult de atât se vehiculează că summitul G20 nu este decât un circ pentru opinia publică, iar problemele reale ale omenirii, precum încălzirea globală sau conflictele de la nivel global, sunt stabilite într-un cadru restrâns de adevărații stăpâni ai lumii. Aceștia se află în umbră și nu își arată niciodată fața, dar de acolo, din spatele cortinei manevrează întreaga situație, prin care se dorește instaurarea unui guvern mondial unic, condus de masoni.

Gesturile masonice ale celor doi lideri sunt traduse prin faptul că respectă ordinele transmise de masoni, iar lucrurile se îndreaptă pe făgașul impus de Noua Ordine Mondială.

Summiturile G20 atrag adeseori proteste violente, dar autorităţile din Hamburg sperau să minimalizeze nivelul ciocnirilor pentru a evita tragedii, precum cele care au marcat sumitul de la Londra (2009) – unde o persoană şi-a pierdut viaţa – sau de la Genova (2001) – unde un poliţist l-a împuşcat mortal pe activistul stângist Carlo Giuliani.

loading...
loading...