The news is by your side.

MEMORIA UNIVERSALĂ, CAUZA UNOR APARIȚII MISTERIOASE

0

Istoria fenomenelor paranormale relatează apariția pe cer a imaginilor unor așezări umane, înfrumusețate de cele mai nobile efecte arhitecturale, cu turnuri de marmură și domuri.

De-a lungul secolelor s-au oferit numeroase explicații posibile ale acestor viziuni. Apostolul Ioan a văzut un oraș sfânt, precum Noul Ierusalim, pe care îl descrie în Revelații.

Unii cercetători consideră că aceste apariții sunt datorate unor fenomene de reflecție ale unor orașe aflate altundeva. De cele mai multe ori aceste imagini sunt ale unor orașe și nu peisaje. Alții consideră că aceste apariții sunt orașe ale morților sau ale sfinților.

Primele scrieri despre astfel de apariții apar în anul 1684, când Roderick Flaherty a descris o insulă fantomă care apărea în largul coastei vestice a Irlandei.

Flaherty susținea că această insulă este Hy Brasil, cunoscută cartografilor și ținută ascunsă de către Dumnezeu. El a completat spunând că insula este locuită de spirite malefice.

În perioada 1885-1902, insula fantomă a putut fi admirată de mii de irlandezi, despre acest fenomen scriindu-se în numeroase cronici ale vremii.

Un alt fenomen misterios s-a petrecut în golful Dublin. Marinarii au putut admira apariția pe cer a muntelui Snowdon. Fenomenul nu a putut fi explicat, mai ales, că acest munte era situat la sute de kilometri distanță față de golf.

În anul 1820, marinarii de pe vasul Bufin au putut admira pe cerul Groenlandei apariția unui misterios oraș. Marinarii care au urmărit apariția cu ajutorul unui telescop au observat că orașul era antic, plin de ruine, castele, obeliscuri și biserici. Întâmplarea este relatată și în cartea Magie naturală.

În anul 1923 este publicată cartea New Lands în care mai mulți marinari au mărturisit că în mod frecvent, pe cerul din Alaska apare imaginea oraşului Bristol. Aceste viziuni apar în perioada iunie-iulie.

Indienii din Alaska au întregit povestea spunând că, înainte de apariția albilor în Alaska, ei puteau observa această apariție mai ales în timpul verii.

În anul 1889, un ziarist de la New York Times s-a deplasat în Alaska și a fost martor la o astfel de apariție. El susținea că apariția semăna cu un vechi oraș european, în care se puteau observa case, străzi, copaci și biserici.

Ceea ce este interesant la aceste apariții sunt liniile arhaice care au făcut pe mulți să creadă că este vorba despre Noul Ierusalim, viziune pe care a descris-o și Apostolul Ioan.

tunelul-timpului MEMORIA UNIVERSALĂ, CAUZA UNOR APARIȚII MISTERIOASE

Sunt specialiști în parapsihologie care pun aceste apariții pe seama fenomenului de memorie universală, numit și AKASHA-ică. În această memorie sunt înregistrate toate obiectele, ființele și fenomenele care s-au petrecut vreodată. Lumea fizică interferă cu memoria universală, astfel încât oricine poate fi martor la aceste apariții.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și