Megastructuri extraterestre care captează energia stelelor descoperite în galaxia noastră

Printre multe alte descoperiri care au fost realizate în anul 2017, a fost și cea legată de existența a 64 de megastructuri care orbitează în jurul unor stele din galaxia noastră. Acestea au forma unor discuri sau cochilii sferice, produc oscilații puternice și prăbușirea stelelor în jurul cărora orbitează.

Sferele Dyson

Sunt megastructuri care captează luminozitatea unei stele. Freeman Dayson este un om de știință care a lansat acest concept, încă din anii 60. El susținea că o civilizație care ajunge la apogeu are nevoie să exploateze energiile din Univers. Aceste megastructuri sunt produsul unor civilizații extraterestre.

În ultimii 100 de ani, luminozitatea stelelor a scăzut cu 20%, fenomen care este cauzat și de megastructuri, precum sferele Dyson, care captează energia stelelor.

OZN-urile captează energia solară

Imaginile surprinse de specialiștii de la Observatorul Solar și Heliosferic, SOHO, cu misterioase structuri care gravitează în jurul Soarelui, câteva zile, după care dispar și reapar în jurul Soarelui, au făcut înconjurul lumii.

Această informație a fost publicată pentru prima dată, acum 10 ani, de cercetătorii ruși. Aceste structuri de dimensiuni uriașe apar și dispar periodic, își pot modifica viteza și realizează viraje care sfidează legile fizicii. Unii specialiști le-au numit drone gigantice de origine extraterestră care captează energie pentru civilizații de pe planete îndepărtate.

Misterioase structuri în inelele saturniene

În anul 2016, au fost surprinse primele imagini cu megastructuri care orbitează în interiorul inelelor planetei Saturn. Una dintre aceste structuri avea forma unui cilindru cu o lungime de 42 km.

Loading...

Bergun, un cunoscut om de știință american, a avansat ideea că acele structuri sunt niște imense rezervoare care înmagazinează energia din interiorul inelelor. Unele dintre aceste structuri au dimensiuni asemănătoare cu cele ale Pământului sau ale Lunii.

megastructura

Bergun a mai declarat că NASA deține de mai mulți ani astfel de imagini pe care nu le-a publicat, din cauza unei legi din anul 1958, în care este prevăzut ca informațiile care privesc securitatea planetei noastre să nu fie divulgate.

Inelul pe care astronomii l-au numit F prezintă o imensă gaură care s-a format ca urmare a acțiunii unei forțe. Un imens obiect imens de origine artificială a atras după sine materia, susține Bergun.

loading...

Comentariile sunt închise.