Descopera

MEGALIȚII, misterul construcțiilor care nu trebuiau să existe

În Europa, Africa, Palestina, Tibet, America de Sud, întâlnim ceea ce se numește cultura megalitică. Bucăți uriașe de piatră cu o simbolistică misterioasă, așezate armonios, stârnesc interesul și curiozitatea și în zilele noastre.

Cronici vechi susțin că aceste bucăți uriașe de piatră sunt creația unei civilizații de uriași. Se spune că aceste structuri megalitice serveau unor ritualuri de cult al morților. Unele pietre sunt perforate prezentând găuri ale sufletelor care reprezentau locul de intrarea și ieșire ale spiritelor morților.

Forța și perenitatea devin accesibile prin moarte, spunea Mircea Eliade. Stonehenge este format din 110 menhire de dimensiuni diferite, dispuse în patru cercuri concentrice. Despre Stonehenge s-a spus că este un observator astronomic, un locaș de cult consacrat Soarelui sau un loc unde erau oficiate ritualuri consacrate morților.

În timpul solstițiului de vară, Soarele răsare în direcția drumului de acces în sanctuar. Radiestezia a demonstrat că megaliții au fost amplasați în zone de focalizare a curenților telurici. Multe catedrale au fost construite pe locurile în care se aflau vestigii megalitice, preluând formidabila energie a zonei.

Aceste energii, numite și linii de putere formează o carcasă care îmbracă Terra ca un fel de câmp energetic către spațiul astral. Megaliții mai sunt numiți copiii Pământului. Omu, Babele, Sfinxul sunt forme de neînțeles, nimeni nu le cunoaște originea și simbolistica. Sfinxul din Carpați seamănă tulburător de mult cu cel egiptean. S-a spus că Sfinxul din Carpați reprezintă un zeu primordial, poate pe Saturn. Care civilizație a fost capabilă să construiască o astfel de structură?

Măsurătorile au indicat faptul că nivelul energetic este excepțional, un câmp care amplifică dincolo de înțelegere orice percepție extrasenzorială.

loading...

Același mister dăinuie și asupra peșterii de la Polovragi. Pe un platou inaccesibil, împrejmuit de prăpăstii adânci au fost descoperite patru inscripții într-o limbă pe care nu a descoperit-o nimeni. Se spune că ar fi limba de început a lumii, cea lemuriană.

ROM%C3%82NIA MEGALITIC%C4%82 - MEGALIȚII, misterul construcțiilor care nu trebuiau să existe

Toate aceste structuri par a fi împrăștiate pe suprafața Pământului de mâinile unor giganți. Câmpuri de energie, interferențe cu astralul, locuri de vindecare sau de cult sunt câteva din ipotezele emise cu privire la aceste structuri.

loading...
To Top