Maurice Theriault, copilul abuzat de tată, care a cerut ajutorul lui Satan

Crescut într-o familie de fermieri, Maurice Theriault a avut o copilărie zdruncinată de abuzuri atât fizice cât și psihice. Studiul a fost înlocuit de munca grea la fermă, iar jucăriile copilăriei cu bătăi și reguli stricte.

Obosit să mai ceară ajutorul lui Dumnezeu, copilul și-a vândut sufletul diavolului, sau cel puțin așa susțin experții demonologiști, ca apoi la maturitatea bărbatului, Satan să pună stăpânire pe el.

Exorcizarea sa a fost filmată. Maurice Theriault, zis ”Francezul” după originile familiei sale, s-a născut în Maine, SUA, în mijlocul unei familii de fermieri, aparent obișnuită.

La școală a mers extrem de puțin, fiind obligat să se ocupe de muncile de la fermă, iar copilăria sa a însemnat abuzuri fizice și psihice din partea celui căruia îi spunea ”tată”.

Maurice a povestit despre un incident bizar petrecut pe vremea când era adolescent și care l-a marcat pe viață. Și-a surprins tatăl în timp ce abuza o vacă și l-a obligat să se alăture ororii.

De atunci, Maurice a încetat să se mai roage la Dumnezeu să îl salveze de tirania tatălui și a făcut un pact cu diavolul. A reușit să se îndepărteze de familia sa și după 10 ani de rătăcire prin lume se căsătorește cu Nancy, o femeie cu care întemeiază o familie fericită. Anul 1985, a fost cel în care Satan s-a întors să își ia cele promise de copilul Maurice, după cum au relatat celebrii demonologiști Ed și Lorraine Warren.

loading...

Bărbatul, deja trecut de 40 de ani, brusc a început să aibă un comportament ciudat, îi curgeau lacrimi de sânge, iar un polițist chemat de soția lui Maurice asigura că a văzut în curtea casei un un bărbat identic cu Maurice în timp ce acesta se afla lângă el în casă. De asemenea, pe pielea bărbatului a apărut o erupție puternică pe care nimeni nu a putut să o explice.

Cuplul Warren a decis că Maurice Theriault este posedat și împreună cu diaconul Robert McKEnna l-au supus pe acesta unei sesiuni de exorcizare.

Potrivit relatărilor ulterioare, Maurice a fost posedat de un spirit puternic care le-a transmis celor prezenți că ”este mândru de ceea ce este”, fiind același spirit demoniac pe care bărbatul l-a invocat pe vremea când era un copil.

nancy si maurice - Maurice Theriault, copilul abuzat de tată, care a cerut ajutorul lui Satan

Dincolo de imagini și povestea terifiantă, posedarea diavolului seamănă izbitor de mult cu un atac de epilepsie sau o afecțiune psihică dezvoltată pe fondul copilăriei zdruncinate, mai ales că după câțiva ani de la exorcizare Maurice Theriault a fost arestat pentru abuzul fiicei sale vitrege.

”După tot ce s-a întâmplat în copilăria sa, și după exorcizare, răul a învins într-un final”, a explicat Ed Warren, expertul demonologist care a susținut dintotdeauna că Maurice este posedat de Satan.

Cyd.ro

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns