Matias de Stefano, copilul indigo care povestește despre viața sa anterioară din Atlantida

Matias de Stefano, copilul indigo care povestește despre viața sa anterioară din Atlantida

Matias de Stefano, un tânăr argentinian, pretinde că este un copil indigo, reîncarnat în această viață cu o misiune specială. El susține că se trage din marea familie pierdută a Atlantidei și are numeroase amintiri despre viața sa anterioară.

În ultimii ani, s-a tot vorbit despre copiii indigo. Se spune că sunt ființe speciale, venite pe Terra cu o misiune specială. În esență, această misiune este să pună bazele unui nou val spiritual pe planetă și să lucreze la Noul Pământ. Unul dintre acești copii este Matias de Stefano, un tânăr argentinian, care a apărut de mai multe ori în presă cu poveștile sale despre vieți anterioare și Atlantida.

Atunci când a fost întrebat despre Atlantida, acesta a descris-o cu lux de amănunte. Iată un pasaj din viața anterioară a tânărului argentinian:

„Atlantida sau Khefislion, care era adevăratul său nume în limba atlanteană, s-a extins peste Atlantic, mai ales spre nord și apoi spre America și Marea Mediterană. Primele așezări, după cum îmi amintesc, erau în Capul Verde, pe coasta Africii, apoi s-au extins spre insulele scufundate la sud și la nord. Cel mai mare oraș a fost Evnoh, în nord, care se afla între Europa și America de Nord. 

Au existat mai multe așezări în apropierea coastei Marocului, a Spaniei (Tartessos), Greciei (Santorini), Italiei (etrusci).

Nu existau cai pe insule, doar catâri, foarte păsări ciudate. Shush ablu, era o pasăre în mai multe culori exotice și arăta ca păun, numai că era mult mai mică. În insulele de sud erau  elefanți mici și un fel de zebre, dar nu foarte mari.  

Insula era în formă de bumerang, nu știu cum să o descriu. A fost împărțită în 12 regiuni care aparțineau celor 12 familii de proprietari de pământ, fii ai fondatorilor inițiali, o rasă de hominizi. Fondatorii au trăit pe planeta Marte, dar cei care au efectuat variatii genetice au fost dintr-o altă lume.

Dumnezeul din Atlantis a fost Athlan, un zeu al Mării (În Maroc există Atlas și Athlan în America Centrală). De asemenea, au existat și alții precum Arian, zeul focului, Karea, zeul agriculturii, Athalea, zeul vântului, etc. Oamenii din Atlantida apreciau foarte mult natura și din această cauză îi venerau pe acești zei.

Mai târziu, civilizația a evoluat și a descoperit o energie nouă. Protikta este o energie a vieții dintr-un loc pe care-l amintesc precum Trevetia. Această energie a alimentat orașele din Atlantida și le-a dar viață.

Matias de Stefano

Această energie era inepuizabilă, dar nu a fost tot timpul folosită în scopuri pozitive. Atlanții din orașele de pe coasta estică au folosit-o pentru a susține un război. Inevitabilul s-a întâmplat și această energie a ajuns pe fundul oceanului.

Astfel s-a născut Triunghiul Bermudelor. Întreaga zonă s-a destabilizat și declinul a început. Atlantida era în punctul tragic a sfârșitului și oamenii erau nevoiți să-și caute o altă casă. S-a scufundat, iar supraviețuitorii s-au refugiat fie în Africa, fie în America de Sud.”

CATEGORIES
TAGS
Share This
>