Masonii desfiinţaţi ! Secretele masonilor dezvăluite pentru toată lumea

Masonii desfiinţaţi ! Secretele masonilor dezvăluite pentru toată lumea

Hackerii au lansat mii de documente într-un depozit nou ,un document de la mass-media, având ca şi conținut secretele masonilor. Depozitul de date este cunoscut sub numele de „Masonleaks“ și jurnaliștii spun că va dura mai multe luni pentru a finaliza revizuirea tuturor documentelor.

OS Angeles, CA (California Network) – Masoneria va fi în curând în centrul atenției acum că hackerii au furat datele și documentele lor și au trimis informații secrete jurnaliștilor de la Paris.

Marea Lojă a Franței a fost vizată de hackerii care au furat mii de documente din organizația fraternă secretă. Ei au trimis apoi aceste documente jurnaliștilor. La începutul acestei luni, revista săptămânală franceză „L’Express“ a anunțat că documentele sunt în posesia lor și că vor dezvălui conţinutul acestora.

Site-ul a scris o singură propoziţie ṣocantă, despre secretele masonilor : „Dezvăluiri despre guvernul secret, care determină o nouă ordine mondială“

S-a vehiculat pentru mult timp ideea că masonii s-au infiltrat în cele mai înalte nivele ale puterii guvernamentale din întreaga lume și că aceṣtia continua să modeleze politica publică. Cu toate acestea, comparaţia acestora cu arhitecți ai noii ordini mondiale a fost de asemenea criticată.

Sunt masonii doar o organizație fraternă care se întâlnesc pentru divertisment? Sau au un scop mult mai sinistru?

Depozitul de documente are o dimensiune de șase gigabytes, și nici o organizație ai cărei membrii se întâlnesc doar pentru distracție nu ar compila șase gigabytes într-o bază de date. Potrivit revistei franceze , are înregistrări care datează de zeci de ani. Înregistrările detaliază totul, inclusiv ritualuri secrete, liste de membrii, și cazierele judiciare, posibil reținute în scop de șantaj.

Operațiunea de hacking pare să fi fost organizată de un site cunoscut sub numele de „stop Mensonges“, al cărui proprietar locuiește în Las Vegas, Nevada. El a refuzat toate interviurile, de teamă pentru siguranța lui și a celor implicați. Se zvonește că el a avut ajutor din partea unui membru în lojă.

Loading...

Poliția franceză investighează infracţiunea ca pe un atac cibernetic și acuzațiile ar putea deveni de ordin penal.

Interesant este că, masonii au acordat recent un premiu prestigios pentru Simone Veil. Veil este o fostă avocată și ea a fost o susținătoare convinsă a avortului. Ea a mers atât de departe încât a afirmat că „Avortul este o piatră de temelie a societății noastre.“

Totul are sens acum .
S-a zvonit că o parte dintre planurile Noii Ordini Mondiale pentru lume au fost acelea de control al populației, și ce poate desensibiliza oameni la moarte mai bine decât avortul?

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)