MASONII au dezvaluit ce este ASCUNS in MUNTII BUCEGI: „Exista un TABLOU DE COMANDA urias”!

Marele mason Massini a aruncat o informație bombă în 2003. El susține că are informații și documente ultrasecrete care provin de la Statul Major al Pentagonului, referitor la un loc din România. El spune că grupul Bilderberg are reprezentanți în cele mai importante organisme economice, politice și militare din SUA.

Dincolo de aceste grupări există formațiuni de elită care monitorizează viața științifică și tehnologia de pe întreaga planetă.

Tot ceea ce este important sau se descoperă este adus la cunoștința celor din elita mondială. Aceasta a fost și cazul observațiilor secrete în ceea ce privește teritoriul României.

Pentagonul are mai multe programe militare și de spionaj geodezic, folosind mai mulți sateliți geostaționari de înaltă tehnologie.

Unul dintre aceștia, care se bazează pe tehnologia bionică și pe cea a undelor de formă, a reperat în 2002 o structură aparte într-o anumită zonă a munților Bucegi. În primul rând, spațiul gol identificat în interiorul muntelui, nu comunică cu exteriorul ci începe direct din interiorul muntelui, la o anumită distanță de panta acestuia.

În al doilea rând, are forma unui tunel regulat care cotește brusc spre centrul muntelui, într-un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului este perfect plan. Cel de al treilea element a pus pe gânduri pe cei de la Pentagon.Scanarea din satelit a muntelui a evidențiat două blocaje majore ale structuri din interiorul solid de piatră care mărgineau începutul tunelului și sfârșitul acestuia și respingeau orice tip de sondare sau analiză, ca și cum ar fi protejat ceva în acel loc.

Erau baraje energetice artificiale. Primul era plan, drept ca un zid, care bloca accesul în tunel. Al doilea era masiv, ca o cupolă sau o semisferă, care se află la capătul opus al tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini afirmă că acolo se află ceva deosebit de important.

Ansamblul tunel-hemisferă se află într-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se află într-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se află pe verticala ce corespunde stâncilor de pe creasta numită Babele. După tabloul de comandă există un pătrat mare cu latura de trei metri pe care se află o amorfă.

Conținutul ei reprezintă unul dintre punctele forte ale descoperirii. Aceasta este ceea ce venerabilul Massini își dorea pentru el și pentru elita masonilor. Amorfa conține un praf alb foarte fin. Cercetătorii americani au rămas consternați când au constatat că substanța are o structură cristalină necunoscută a aurului monoatomic care este foarte dificil de obținut mai ales în formula de puritate foarte mare. Pulberea de aur în starea ei pură stimulează foarte mult anumite fluxuri și schimburi energetice la nivel celular și neuronal. Adică provoacă un proces accelerat de întinerire.

Teoretic, un om poate să trăiască în același corp fizic mai multe mii de ani cu condiția să consume la anumite intervale de timp, bine determinate și în anumite cantități, pulbere de aur monoatomic. Așa se explică longevitatea anumitor personalități și intențiile ascunse ale masonilor.

După această descoperire americanii au venit la București și au interzis autorităților române să dea publicității aceste informații.

Discuțiile dintre oficialii americani și partea română s-au făcut cu ușile închise și fără translator. Discuțiile au fost foarte violente, încât diplomații strigau unii la alții, proferând amenințări și represalii economice. Celelalte state ale lumii nu cunoșteau nimic din această problemă, iar americanii știau bine că oricând o altă țară puternică s-ar fi coalizat cu România.

Declarația ar fi cuprins principalele date ale descoperirii din munții Bucegi, punând la dispoziția întregii lumi dovezi, fotografii și alte elemente esențiale pentru clarificare. Ar fi fost invitați cei mai mari oameni de știință pentru cercetări. Dar cel mai important aspect l-ar fi constituit dezvăluirea despre trecutul extrem de îndepărtat al omenirii și despre istoria reală carea fost aproape complet contrafăcută. Americanii au reacționat vehement pentru că această declarație ar fi spulberat într-o clipă influența lor planetară și poate ar fi aruncat în haos economia și ordinea mondială.

tunel bucegi - MASONII au dezvaluit ce este ASCUNS in MUNTII BUCEGI: „Exista un TABLOU DE COMANDA urias”!

Acesta a fost principalul motiv invocat de americani. România a primit un mesaj de la Papa care solicita o cumpătare înainte dea face acest pas fundamental pentru omenire. Papa a transmis chir că va pune la dispoziția statului român anumite documente străvechi, din arhiva secretă a Vaticanului. Au făcut intervenție masonii la Vatican? Ideea a fost, după aceste dezbateri îndelungate, ca aceste dovezi să fie făcute publice gradual, să nu fie panică și haos.

Obiectiv

loading...
7 Comentarii
 1. VP spune

  Multa abureala si nimic concret.
  Cert e Hristos Dumnezeu cel Viu si Vesnic. Care va sa vina in Slava Sa sa judece pe Toti.

  1. MUIEDAULACIORI spune

   CREZI CA VA VENI DUMNEZEU SA NE JUDECE? EL NU EXISTA E INVENTAT DE BISERICA

  2. ioan horia spune

   Ferice de cei ce cred asta,VP. Dar acum deja suntem in ajunul a ceea ce Domnul Iisus Hristos ne-a desvaluit codificat prin apostolul Ioan caruia i-a facut Desvaluirea(Apocalipsa,ultima carte a Bibliei)Incepand din 23 septembrie 2017,vor incepe cei 7 ani apocaliptici,cu toate uriasele lor necazuri pentru omenire si care vor culmina cu A Doua Venire a Domnului de data asta ca judecator.Ne mai ramane foarte putin timp sa ne pocaim,Domnul ne mai ingaduie.Documentati-va cat de repede puteti.E cel mai important lucru pe care l-ati facut vreodata.Daca nu…aveti toata libertatea sa refuzati viata in viitoarea ordine paradisiaca a lucrurilor si sa va condamnati singuri la nici nu vreau sa pronunt ce ! Si au propos,sa nu va ofuscati de verbul a se pocai ! Lumea de azi,sub influenta maleficului care o domina,i-a dat un inteles fals,de aiureala.Si prin tot felul de alarme voit false,a compromis avertizarile adevarate ca aceea ce va spune despre Marele Semn Ceresc de la 23 septembrie.Domnul sa va lumineze !

 2. ioan horia spune

  Cat despre articol.acesta spicuieste din cartea de proza stiintifico-fantastica a unui roman probabil ce se ascunde sub pseudonimul de Radu Cinamar,carte cu titlul „Viitor cu cap de mort”.Si nu-i cinstit si nici legal ca acest fapt sa fie trecut sub tacere.Chiar si asa sunt niste greseli flagrante fata de carte.Unul ar fi chestia cu tunelul cotit la un unghi de 26 de grade.Nu e un unghi ascutit cum se intelege din articolul de fata.Ci e unghiul pe care-l face prelungirea primul;uyi segment cu al doilea Altfel,constructorii ar fi fost mai absurzi decat cei ce iau de adevarate niste creatii de proza fantastica.Iar in ce priveste relatarea despre acel praf alb care se insinueaza a fi aur in starea monoatomica,in nici un caz nu e vorba de o structura cristslina pentru ca ar fi o contradictie de termeni.Cum ii spune si numele aurul monoatomic,denumit si ORME,prescurtare de la denumirea in engleza”Orbital Rearanged Monoatomic Elements”,adica Elemente cu orbitele electronice ale atomilor rearanjate,in stare monoatomica;nu poate fi in vreo stare cristalina de nici un fel intrucattocmai asta e caracteristica starii sale ca fiecare particula a polberii superfine este compusa din unul pana la trei atomi.Chiar si cea mai fina pulbere a unui metal in stare normala,pulberea coloidala,care e asa de fina incat sta in suspensie intr-o solutie sub actiunea miscarii brownienw a moleculelor lichidului,are totusi micile firisoare compuse din zeci de mii de atomi.

 3. anonim spune

  Istoria si secretele istoriei nu ajuta cu nimic la dezvoltarea economica a unei tari, ci doar confera identitate teritoriului.respectiv.

 4. Teodora Chirea spune

  Mda , iauzi domnule avea el dreptate Petre Inspirescu cind a scris povestea aia cu tinerete fara batrinete si viata fara de moarte, Saracu Inspirescu stia el ceva ca la romani se gaseste tupilata pe undeva amfora aia cu pulberea aia alba care aduce viata vesnica, o fi dracu cocaina in starea cea mai pura si ii intinereste pe fraieri, Auzi si tu ce aberatii ca papa solicita cumpatare si ca pune la dispozitiz romanilor documente secrete din arhiva Vaticanului,Pai de ce ? II e frica ca e biblia o carte contrafacuta de cei din Vatican si le e frica ca afla omenirea adevarul de adevarata provenienta? Sau americanii astia care ameninta ca ar fi aruncata in aer economia mondiala si ca ordinea mondiala ajunge un haos, Ce ordine mondiala ? aia a mafiotilor ?SI vezi doamne spulbera influenta lor mondiala, Influenta la ce la jefuirea si asuprirea altor natii? Pai daca ar fi adevarat ce scriu astia in articolu asta , atunci fraieri de rommani detin viata si puterea vesnica ascunsa in Bucegi iar lor le tremura izmenele daca tipa americanii si papa la ei,Pfffffffffffff povesti de adormit copii , Or vrea si mafiotii astia de masoni tinerete fara batrinete ,

 5. Mihai spune

  Ca sa intelegi despre ce se vorbeste in articol, si din ignoranta sa nu faci pe desteptul facand „glume” de doi lei, trebuie sa pui cap la cap mai multe informatii, asta daca le ai si daca esti capabil sa le analizezi.Pe Pamant sunt 7 locuri pe unde se poate ajunge in interiorul sau, unde exista o lume avansata cu mii de ani fata de barbarii de deasupra. O parte dintre cei care locuiesc in interiorul Pamantului sunt vechii atlanti, despre care CIA stie din timpul celui de-al doilea razboi mondial.Doua dintre aceste intrari sunt in Siria, unde masoneria a pornit razboiul sperand sa ajunga in acea zona, si in Romania sub Sfinx, unde a incercat sa intre o echipa secreta din Israel, dar s-au prabusit cu cele doua elicoptere in care se aflau.Cazul a fost dat in presa la acea vreme, fara a se mentiona adevarul pe care putini il stiau.Fostul director SRI, Radu Timofte s-a opus ascunderii acestor informatii, motiv pentru care dupa ceva timp a murit de un cancer galopant indus prin radiatie.Din clipa cand masonii au descoperit aurul care sa-i faca nemuritori, au inceput sa investeasca in echipamente, coruperea autoritatilor romane, etc, dar sub Sfinx nu poate intra nimeni fara acordul celor din Agartha, orasul atlantilor in care duce acel tunel. Multe informatii legate de istoria poporului roman au fost ascunse dar nu va dura mult si adevarul va iesi la suprafata.In maxim 40 de ani lumea pe care o stim va arata altfel, pentru ca va trece la un alt nivel de constientizare.Cina va trai atunci se va bucura de acest lucru.Pana atunci ne dam mari smecheri facand „glume” infantile.

Comentariile sunt închise.