The news is by your side.

Mașinărie, cu o vechime de 400.000 ani, descoperita în Rusia. Nimeni nu știe ce este

O mașinărie ciudată, veche de peste 400.000 de ani a fost descoperită în Rusia. Este un artefact misterios, care în mod normal nu trebuia să existe, pentru că astfel poate schimba istoria umanității. Nimeni nu știe ce reprezintă și nici cine a construit-o.

Mașinăria bizară

În peninsula Kamchatka, la o distanţă de aproximativ 200 km de Râul Tigil, o echipa de arheologi de la Universitatea din St Petersburg, a descoperit o fosilă stranie.

În urma săpăturilor, o fosilă a fost extrasă din pământ, după care a fost supusă testelor, iar oamenii de ştiinţă au stabilit că are o vechime de peste 400.000 ani.

Nimic straniu până acum, în afară de faptul că a fost atât de bine conservată, fapt care se datorează vulcanilor din zonă. Partea care ar putea să schimbe istoria omenirii a intervenit în clipa în care s-a stabilit cu exactitate ceea ce reprezintă această fosilă. O maşinărie ciudată, cu un mecanism care se poate observa foarte bine şi din fotografia alăturată.

400.000 de ani vechime

Este incredibil cum un asemenea obiect, vechi de peste 400.000 de ani s-a conservat atât de bine încât parcă ar fi fost îngheţat. Este într-adevăr un artefact impresionant, unic în lume şi o piesă de muzeu incredibilă, aşa cum a fost definită de mai mulţi cercetători din întreaga lume.

În urma descoperirii au început dezbaterile în rândul arheologilor şi al cercetătorilor. O parte dintre ei cred că acum 400.000 de ani pe Pământ nu putea exista o civilizaţie atât de avansată şi pun obiectul misterios pe seama extratereştrilor, în timp ce ceilalți se gândesc la existenta unei civilizații avansate.

Probabil că o navetă spaţială s-a prăbuşit pe Pământ şi o parte din ea a fost conservată.„, susţine unul dintre cercetătorii ruşi.

S-a constatat că obiectul a ajuns în stare de fosilizare într-o perioadă de timp foarte scurtă. Din aceasta cauza se crede ca obiectul a căzut într-o mlaştină. Specialiştii, precauţi, nu vor să clasifice cazul ca fiind unul definitiv şi caută în continuare noi dovezi despre misteriosul artefact.

34h82oh Mașinărie, cu o vechime de 400.000 ani, descoperita în Rusia. Nimeni nu știe ce este

Este o greşeală gravă să credeam că în trecut nu a existat o asemenea tehnologie, pentru că evoluţia nu este lineara.„, a completat Yury Gobulev, arheolog la Universitatea din St Petersburg.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și