Masinarie stranie cu o vechime de 400.000 ani descoperita in Rusia

În peninsula Kamchatka, la o distanţă de aproximativ 200 km de Râul Tigil, o echipa de arheologi de la Universitatea din St Petersburg, a descoperit o fosilă stranie. În urma săpăturilor, o fosilă a fost extrasă din pământ, după care a fost supusă testelor, iar oamenii de ştiinţă au stabilit că are o vechime de peste 400.000 ani.

Nimic straniu până acum, în afară de faptul că a fost atât de bine conservată, fapt care se datorează vulcanilor din zonă. Partea care ar putea să schimbe istoria omenirii a intervenit în clipa în care s-a stabilit cu exactitate ceea ce reprezintă această fosilă. O maşinărie ciudată, cu un mecanism care se poate observa foarte bine şi din fotografia alăturată.

Este incredibil cum un asemenea obiect, vechi de peste 400.000 de ani s-a conservat atât de bine încât parcă ar fi fost îngheţat. Este într-adevăr un artefact impresionant, unic în lume şi o piesă de muzeu incredibilă, aşa cum a fost definită de mai mulţi cercetători din întreaga lume.

În urma descoperirii au început dezbaterile în rândul arheologilor şi al cercetătorilor. O parte dintre ei cred că acum 400.000 de ani pe Pământ nu putea exista o civilizaţie atât de avansată şi pun obiectul misterios pe seama extratereştrilor, în timp ce ceilalți se gândesc la existenta unei civilizații avansate. „Probabil că o navetă spaţială s-a prăbuşit pe Pământ şi o parte din ea a fost conservată.„, susţine unul dintre cercetătorii ruşi.

masina rusia 300x254 - Masinarie stranie cu o vechime de 400.000 ani descoperita in RusiaS-a constatat că obiectul a ajuns în stare de fosilizare într-o perioadă de timp foarte scurtă. Dina ceasta cauza se crede ca obiectul a căzut într-o mlaştină. Specialiştii, precauţi, nu vor să clasifice cazul ca fiind unul definitiv şi caută în continuare noi dovezi despre misteriosul artefact.

Este o greşeală gravă să credeam că în trecut nu a existat o asemenea tehnologie, pentru că evoluţia nu este lineara.„, a completat Yury Gobulev, arheolog la Universitatea din St Petersburg.

loading...

Comentariile sunt închise.