Mărturii cutremurătoare! Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă când mori?

Mărturii cutremurătoare! Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă când mori?

Ce se întâmplă când mori? Există viață după moarte sau totul se termină la fel de brusc cum a și început? Moartea este un subiect tabu, despre care foarte puțini oameni au curajul să vorbească. Motivul principal se referă la faptul că nimeni nu știe cu adevărat ce se petrece după marea trecere în neființă.

Cu toate acestea, există numeroși oameni, care susțin că au fost în lumea celor drepți și au văzut o parte din ceea ce se petrece dincolo. Aceste experiențe sunt de-a dreptul fantastice și demonstrează încă o dată complexitatea în care trăim.

Mărturiile celor reveniţi din moarte clinică evidenţiază câteva trăiri comune, pe care toţi susţin că le-au experimentat. Iată ce se întâmplă când mori, potrivit spuselor acestora.

FILMUL VIEŢII ŢI SE DERULEAZĂ ÎN FAŢĂ

Mulţi dintre cei care se afla în pragul morţii experimentează ceea ce înseamnă un rezumat al vieţii preţ de câteva secunde. Aceştia pot vizualiza pe repede înainte întreaga lor viaţă, uneori chiar într-o fracţiune de secundă, senzaţia fiind de-a dreptul incredibilă. Explicaţia ştiinţifică este următoarea: creierul are mai multe sinapse care intră în alertă în momentul apropierii stării de deces, ceea ce activează toate zonele memoriile ”depozitate” în creier.

ÎŢI VEZI CORPUL DE SUS

În momentul în care mori, sufletul se desprinde de trup astfel că eşti capabil să îţi vezi corpul exact în momentul în care sufletul porneşte în lunga călătorie în lumea de dincolo. Această experienţă este una absolut naturală pentru persoana decedată, putând apărea chiar frustrarea că nu poate interveni să vorbească cu cei din jur, care plâng la capătul trupului.

O întrebare pe care foarte multă lume şi-a pus-o este ce se întâmplă când mori. Vom prezenta cinci lucruri legate de părăsirea acestei lumi, după cum au fost relatate de oamenii care s-au întors din moarte.

Loading...

După ce ai depăşit poarta (lumina) vei revedea rude şi prieteni după care ai plâns enorm când ai trăit. Nu degeaba atunci când moare cineva se spune că îşi va întâlni persoana iubită decedată înainte, sau părinţii ori copiii sau fratele, în Ceruri.

REALIZEZI CĂ NU AI TRĂIT DELOC

rp_moarte.jpg

Abia în pragul morţii şi în momentul acesteia realizezi că te-ai abţinut de la o serie de lucruri pe care puteai să le faci. Experienţa morţii ne învaţă să trăim viaţa fără niciun fel de regret, să ne bucurăm de fiecare clipă şi să o exploatăm pentru a ne alege cu amintiri frumoase.

loading...

Related posts