Descopera

MARTE, PLANETA REPTILIENILOR

În cartea sa, din cenușa îngerilor, Andrew Collins prezintă dovezi copleșitoare că Grădina Paradisului, Edenul, a existat în munții înalți din Iran-Kurdistan. Un personaj important al acestei întâmplări este șarpele.

Iranienii își numeau regii Mar, care în limba persană înseamnă șarpe. Se pune întrebarea, există o conexiune între Marte și șarpe?
Regii Iranului erau considerați descendenți ai Dragonului. În jurul anului 2200 î.Hr., în Egipt a fost fondată Casa Regală a Dragonului. Regii Sumerului și ai Egiptului, mai târziu și ai Israelului, erau unși în timpul ceremoniei de încoronare cu grăsime de dragon, care era de crocodil, animal sacru în acele vremuri.

Crocodilul era numit în Egipt messeh, de unde provine și numele de Messia, care înseamnă cel uns. Și în Biblie sunt descrise două întâmplări care au ca subiect balaurul. Sfântul Mihail alungă balaurul, iar sfântul Gheorghe îl omoară.

Într-un fragment din manuscrisele de la Marea Moartă există o descriere cu privire la Belial, prințul întunericului. Acesta avea fața asemănătoare cu cea a unui șarpe. În tradiția ebraică, Serafimii mai erau numiți șerpii aprigi.

În Cartea lui Enoh, Noe este prezentat ca fiind omul-hibrid. Noe arăta la fel ca și copiii îngerilor căzuţi din cer a căror concepție se datora Nefilimilor. În ebraică, Nefilim înseamnă viață și șarpe.

Pornind de la aceste fapte și documente, mulți cercetători au lansat teoria că Anunnaki, au venit pe Pământ de pe planeta Marte și că aveau înfățișarea de reptilă.

loading...

Fenicienii au fost o rasă avansată cu pielea albă și ochii albaștri. În urma lor au rămas rasele scandinave. Să ne aducem aminte că naziștii au fost obsedaţi de originea rasei ariene. Egiptenii și-au pictat regii cu pielea albă si ochi albaștri.

Doi savanți de la NASA, Vincent DiPietro și Gregory Molenaar au descoperit șase piramide uriașe, asemănătoare celor din Egipt, în regiunea marţiană numită Cydonia. Este logic să bănuim că rasa care a construit piramidele din Egipt a fost aceeași rasă marțiană, venită pe Pământ.

Cu mulți ani înainte de călătoria lui Columb în America, au debarcat fenicienii. Indigenii au legende despre zeii albi, înalți, cu ochi albaștri care au adus cu ei cunoașterea.

reptilieni - MARTE, PLANETA REPTILIENILOR

Dovada că o rasă avansata cunoştea America este și harta lui Portolan din anul 1519 care prezintă America, inclusiv trecătoarea care făcea legătura între Alaska și Siberia, precum și prezentarea Antarcticii fără să fie acoperită de gheață.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top