Marile principii cosmice sau cele 4 legi ale Universului

Cosmosul această mare necunoscută are propriile legi după care funcționează, legi care acționează asupra planetei și asupra oamenilor.

#1. Legea rezonanței


Suntem atrași sau deranjați de anumite persoane și acest lucru se întâmplă chiar la primul contact cu o persoană. Rezonăm sau nu, în mod inconștient.

Se spune că atragem în funcție de ceea ce suntem. Creierul este responsabil de ceea ce ni se întâmplă. De multe ori, încercăm să fim pozitivi față de o persoană sau față de o acțiune, însă, de cele mai multe ori, în mod inconștient, acționăm altfel și inconștientul nu se înșeală.

Inconștientul este arma secretă a fiecăruia dintre noi, care ne apără de situații sau persoane care nu ne sunt favorabile.

#2. Sincronicitatea


Nimic nu este întâmplător, nu există hazard, aceste afirmații sunt susținute de specialiști. O inteligență cosmică ne planifică parcursul vieții. Nu înțelegem pe moment ceea ce ni se întâmplă. Realizăm mult mai târziu, că viața a fost presărată cu evenimente, care în condiții de normalitate nu se puteau produce.

Loading...

#3. Reîncarnarea


Primul semn al unei vieți anterioare este senzația de deja vu. Persoane, lucruri, locuri le cunoaștem înainte să ne fie prezentate. Se spune că și visele sunt o regresie într-o viață anterioară. Ceea ce este și mai curios este faptul că ceea ce visăm se întâmplă într-un viitor apropiat.

Cei care au o intuiție puternică, cu siguranță, au suferit mai multe reîncarnări. Din punct de vedere spiritual, aceste persoane sunt mult mai evoluate.

#4. Karma


evolutie spirituala

Culegem ceea ce am semănat. Karma este legea acțiunii și a reacțiunii. Tot ceea ce trăim este rezultatul unor acțiuni produse de noi înșine.

Nu există interpuși între noi și karma. Consecințele sunt numai ale noastre și trebuie să ni le asumăm. Despre Karma se spune că este legea justiției pure, imparțiale, absolute.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...