Maria Ghiorghiu: Evenimentele periculoase pentru omenire – cutremure și o ciupercă atomică

Maria Ghiorghiu: Evenimentele periculoase pentru omenire – cutremure și o ciupercă atomică

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu face o nouă profeție cu privire la cutremurele, care se vor produce în anii viitor în lume. Clarvăzătoarea susține că România este ocrotită de dragostea divină de asemenea catastrofe, dar numeroase alte țări vor fi zdruncinate din temelie.

Maria Ghiorghiu este una dintre cele mai renumite clarvăzătoare din România. În ultimii ani, femeia a realizat numeroase profeții, care s-au adeverit întocmai. Cea mai importantă prezicere a sa se referă la tragedia, care s-a petrecut în clubul Colectiv.

De data aceasta, clarvăzătoarea scrie pe blogul său, că în perioada următoare, numeroase cutremure se vor produce în mai multe zone de pe glob. Cu toate acestea, conform viziunilor sale, Maria Ghiorghiu susține că România va fi ferită de marele cutremur despre care tot se vorbește.

”Sa nu ne temem dragilor de cutremurul mare pe care-l tot anunţă specialiştii din România. Acesta nu va veni! Nu încă!” Nu mi s-a descoperit locul şi ziua în care se va produce acest cutremur scurt, dar noi ştim că România este ocrotita de astfel de dezastre naturale”, a  scris clarvăzătoarea pe blogul său.

Mai mult de atât, clarvăzătoare susține că nu trebuie să ne speriem de toate cutremurele mici, care se înregistrează în Vrancea, deoarece acestea au rolul de a așeza pământul. Ele nu prevestesc niciun mare cutremur.

Cu toate acestea, dacă România va fi ferită de marele cutremur, alte țări din lume nu vor fi la fel de fericite, pentru că în perioada următoare urgia se va abate asupra lor.

Loading...

Ciuperca atomică?

O altă profeție a Mariei Ghiorghiu se referă la o explozie atomică de amploare. Aceasta va fi rezultatul neînțelegerii a doi lideri mondiali, care au dreptate fiecare dintre ei.

Maria Ghiorghiu

„Din păcate, dragilor, evenimentele periculoase pentru întreaga omenire se precipită din pricina neînţelegerii a doi şefi de state cărora li se pare că au dreptate fiecare în parte.

Chiar în timp ce scriam aici pe Blog vedeam înspre Apus, deși eram cu ochii pe monitor, un Cer ca un amurg, iar jos pe Pământ văd cum are loc o explozie portocalie sub forma unei ciuperci imense”

 

loading...

Related posts