MARELE VID, MISTERIOASA CAVITATE DIN INTERIORUL MARII PIRAMIDE

MARELE VID, MISTERIOASA CAVITATE DIN INTERIORUL MARII PIRAMIDE

Studiată de zeci de ani, Marea Piramidă este departe de a-și fi dezvăluit toate secretele. Recent, fizicieni ruși au declarat că piramida are capacitatea de a concentra radiații electromagnetice în interiorul său.

Mult timp, specialiștii au fost fascinați de arhitectura de excepție a Marii Piramide. În timp, s-a dovedit că dincolo de faptul că este o structură care atinge perfecțiunea, ea are și alte proprietăți. Radiațiile electromagnetice conțin toate frecvențele spectrului electromagnetic.

Până de curând, s-a considerat că pereții calcaroși ai piramidei sunt formați din material distribuit uniform. În realitate, pereții prezintă cavități. În urma măsurătorilor, s-a constatat că radiațiile electromagnetice se regăsesc în aceste cavități și în subsolul piramidei.

În 2 noiembrie 2017, avea să fie descoperită o enormă cavitate în interiorul Marii Piramide. Funcțiunea sa a rămas necunoscută specialiștilor. Descoperirea s-a realizat în cadrul proiectului ScanPyramids.

Cavitatea are dimensiunea unui avion cu 200 de locuri și conform cercetătorilor, nu a fost deschisă după construcția sa. Cavitatea a fost numită marele vid, are o lungime de 30 metri și este amplasată la o distanță de 40 metri față de Camera Reginei.

Conform declarațiilor specialiștilor niponi care au participat la proiectul ScanPyramids, nu este cunoscut dacă în interiorul cavității există artefacte. Unii specialiști au avansat ideea că în cavitate s-ar afla mumia unui faraon.

În cărțile de istorie se spune că Marea Piramidă a avut rolul de mormânt pentru faraoni. Pe măsură ce arheologii fac noi descoperiri această teorie pare a nu mai fi veridică.

Dincolo de a fi morminte pentru faraoni, piramidele au avut un alt rol. Cu siguranță ele nu au fost construite doar pentru a fi temple uriașe. Oamenii din vechime au demonstrat că aveau cunoștințe despre despre rolul și conexiunea cu Universul.

piramideProiectarea și construcția piramidelor au respectat regulile matematicii, ale astronomiei. Orientarea celor trei piramide egiptene către constelațiilor Orion, Pleiade, Draco nu este o simplă întâmplare, mai ales că de-a lungul unui ciclu de 100000 de ani, constelațiile își schimbă poziția.

Dacă nu ar avea o legătură astronomică, astrală, cu Universul, ce rost ar fi avut construcția piramidelor de o astfel de manieră?

CATEGORIES
TAGS
Share This
>