Marele Sfinx din Egipt este legat energetic de fața umană de pe Marte

Marele Sfinx din Egipt este legat energetic de fața umană de pe Marte

După cum a relatat tabloidul britanic Daily Express, Egiptul și Marte ar putea împărți o legătură cosmică interesantă.

Potrivit afirmațiilor făcute de doi cercetători, ei pretind că au dovezi ale unei „conexiuni comune” care leagă Fața de pe Marte a regiunii din Cydonia Mensae de Sfinxul din Giza.

Sfinxul și fața umană de pe Marte

Doi cercetători afirmă într-o carte că există o legătură între Marte și Pământ utilizând fotografia originală NASA numită „Face on Mars”, care are o „linie comună” cu Marele Sfinx al Egiptului.

În 1975, nava NASA Viking 1 orbita Planeta Roșie, fotografiind posibilele locații de aterizare pentru nava sora Viking 2, când a văzut umbra unei fețe umane. Un cap enorm de aproape 3 kilometri părea să privească spre Pământ, dintr-o regiune a Plantei Roșii numită Cydonia.

David S. Percy și Mary DM Bennett, autorii cărții ” Dark Moon: Apollo ans Whistle-blowers „, susțin că imaginile originale ale NASA, ale feței de pe Marte, au indicat că era „simetrică”.

Percy și Bennett a scris în cartea publicată în 1999: „Aceasta a fost dedusă de către cei care au studiat aceste imagini și au văzut o asemănare extrem de interesantă cu Sfinxul din Egipt.”

Autorii au constatat că, după examinarea imaginilor îmbunătățite pe calculator, folosind contrastul de egalizare grafică a fotografiilor „sepot observa detalii în partea umbrită.“ Aceasta a condus la o comparație între cele două fețe, Cydonia și Sfinxul din Egipt.

Percy și Bennett au scris: „Este posibil ca Fața de pe Marte sau fața Cydoniei să fie de fapt un Sfinx. Ea încorporează atât omul, cât și leul în desen „. Aceasta este atât de asemănătoare cu Sfinxul din Egipt și din acest motiv trebuie să existe o legătură dincolo de înțelegerea noastră umană.

Bennett sugerează că „Marele Sfinx a fost conectat, atât ca ​​fond, cât și energetic cu Fața de pe Marte”. Autorii au concluzionat: „Credem că aceste două structuri similare cu Sfinxul au o origine comună”.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This