Descopera

Marea Piramidă din Egipt a fost o centrală electrică bazată pe tehnologia propusă și de Tesla

Marea Piramidă din Egipt este dovada vie că în trecutul îndepărtat civilizațiile au cunoscut puterile energetice ale Pământului și le-au amplificat.

O nouă teorie ne spune despre piramide că ele de fapt nu au fost construite ca să servească drept morminte, ci au avut rolul unor mașinării energetice, după modelul Tesla.

Proprietățile naturale ale Pământului au fost transformate în energie electrică cu ajutorul piramidelor. Această teorie îndrăzneață nu este acceptată de cercurile științifice, dar cu toate acestea există oameni de știință care aduc argumentează această teorie.

Totul pornește de la ideea că în timpurile demult apuse s-a folosit energia electrică pe scară largă. Dacă privim și analizăm cu atenție civilizația egipteană și hieroglifele sau petroglifele, care stau mărturie și în zilele noastre, descoperim faptul că becul alimentat cu energie electrică nu era un mister.

De unde provenea acea energie electrică? Cu siguranță că nu existau centrale electrice convenționale, dar cu toate acestea curentul trebuia să provină dintr-un loc. Pământul este o sursă imensă de energie și cu ajutorul piramidelor, egiptenii și nu numai, făceau posibil ca becurile să se aprindă.

Mai mult de atât, se crede că faimosul far din Alexandria a fost luminat cu ajutorul unei lămpi imense cu arc. Această lampă, pentru a funcționa, avea nevoie de o cantitate imensă de energie.

loading...

Acestea sunt principalele motive pentru care există numeroși specialiști care sugerează că unicul scop al piramidelor a fost producerea curentului electric. Povestea cu mormintele faraonilor este doar o fantasmagorie născută din neputința de a accepta că civilizațiile străvechi dețineau tehnologie extrem de avansată.

Un alt fapt interesant este că Marea Piramidă a fost acoperită cu un strat solid de calcar alb. Acesta nu conținea nicio urmă de magneziu și avea proprietăți foarte mari de izolare. Se crede că în acest fel energia putea fi controlată și trimisă spre punctul în care era nevoie de ea.

Mai mult de atât, coloanele din interiorul piramidei au fost făcute din granit. Acesta are proprietăți radioactive foarte mici, ceea ce permite ionizarea aerului din interior. Interesant este faptul că același principiu se aplică și în zilele noastre la anumite cabluri conductoare.

Singurul lucru care îi lipsește Marii Piramide să funcționeze precum o centrală electrică este sursa de energie. Dar se pare că egiptenii antici s-au gândit la toate pentru că în subteranul Platoului Gizeh există o multitudine de canale prin care curge apa. Aceste canale comunică într-un fel sau altul cu piramidele, iar fluxul de apă care trece prin ele produce o cantitate imensă de energie, cunoscută în ziua de astăzi precum fizio-energie-electrică.

Această energie este transmisă în piramidă cu ajutorul stratului de calcar situat între canalele de apă și baza piramidei. Toată această energie era transmisă spre vârful piramidei, unde exista un dispozitiv misterios, care transmitea mai departe electricitatea.

Ciudat sau nu, savantul Nikola Tesla a aplicat principiul piramidei atunci când a construit Turnul Wardenclyffe. Tesla şi-a dorit ca turnul său să fie înalt, pentru a crește tensiunea în partea sa de sus. El a vrut să creeze un fulger artificial în turn. În zona de descărcare a unui fulger natural, temperatura se ridică la 30.000°C.

Marea Piramid%C4%83 din Egipt - Marea Piramidă din Egipt a fost o centrală electrică bazată pe tehnologia propusă și de Tesla

Tesla nu a vrut să aibă de-a face cu astfel de temperaturi ridicate, pentru că ar fi fost o risipă de energie. Turnul Wardenclyffe al lui Tesla ar fi folosit un transformator, pentru a produce o tensiune ridicată, care ar fi generat, în locul unui fulger natural, o “descărcare puternică de ioni energetici”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top