Mistere

Descopera

Manuscrisul Voynich parțial tradus. Are legătură cu o civilizație din Constelația Pleiadelor

2views

Manuscrisul Voynich este una dintre cele mai misterioase cărți din lume. A fost numit după un vânzător de cărţi, Wilfrid Voynich, care l-a deţinut în anul 1912.

Până în prezent s-a vehiculat ideea că manuscrisul este o farsă pusă la cale de anumite personaje care doreau să atragă atenția asupra anumitor subiecte sensibile. Această teorie s-a născut din cauză că nimeni, niciodată, nu a reușit să traducă nici măcar un singur cuvânt din limba ciudată și misterioasă în care este scris.

Lucrurile par să ia o întorsătură interesantă, pentru că Steven Bucks , lingvist profesionist, a declarat că a reușit să identifice cheia acestei limbi stranii. În acest sens, Bucks a tradus aproximativ 10 cuvinte și în următoarea perioadă întreaga carte își va dezvălui secretele.

Manuscrisul Voynich este scris într-o limbă similară cu cele semitice. Folosindu-se de o scrisoare care datează din Evul Mediu, Bucks a reușit să traducă mai multe cuvinte. În acest sens, cuvintele pe care le-a descifrat descriu un taur care se află lângă cele șapte stele din Constelația Pleiadelor. De asemenea, cuvântul KANTAIRON descrie o planetă din aceeași constelație.

Pe lângă această informație sugestivă, care ar putea descrie autorul acestui manuscris, Bucks susține că a mai descoperit și alte informații interesante pe care le va face publice în momentul în care își va încheia munca.
Manuscrisul Voynich este scris într-o limbă necunoscută al cărei alfabet conține de 30 litere. Cele șase capitole sau secțiuni cuprind informații despre plante, animale, cosmologie, medicină, corpul uman, dar și despre tratamente medicale.

Loading...

Manuscrisul Voynich

Circulă o teorie care susține că autorul manuscrisului Voynich a intrat în contact cu extratereștrii şi din această cauză a dobândit atât de multe cunoștințe. În urma descoperirii efectuate de Bucks este posibil ca manuscrisul să aibă o legătură certă cu o civilizație care trăiește în Constelația Pleiadelor.

loading...