Descopera

Manuscrisul Voynich parțial tradus. Are legătură cu o civilizație din Constelația Pleiadelor

Manuscrisul Voynich este una dintre cele mai misterioase cărți din lume. A fost numit după un vânzător de cărţi, Wilfrid Voynich, care l-a deţinut în anul 1912.

Până în prezent s-a vehiculat ideea că manuscrisul este o farsă pusă la cale de anumite personaje care doreau să atragă atenția asupra anumitor subiecte sensibile. Această teorie s-a născut din cauză că nimeni, niciodată, nu a reușit să traducă nici măcar un singur cuvânt din limba ciudată și misterioasă în care este scris.

Lucrurile par să ia o întorsătură interesantă, pentru că Steven Bucks , lingvist profesionist, a declarat că a reușit să identifice cheia acestei limbi stranii. În acest sens, Bucks a tradus aproximativ 10 cuvinte și în următoarea perioadă întreaga carte își va dezvălui secretele.

Manuscrisul Voynich este scris într-o limbă similară cu cele semitice. Folosindu-se de o scrisoare care datează din Evul Mediu, Bucks a reușit să traducă mai multe cuvinte. În acest sens, cuvintele pe care le-a descifrat descriu un taur care se află lângă cele șapte stele din Constelația Pleiadelor. De asemenea, cuvântul KANTAIRON descrie o planetă din aceeași constelație.

Pe lângă această informație sugestivă, care ar putea descrie autorul acestui manuscris, Bucks susține că a mai descoperit și alte informații interesante pe care le va face publice în momentul în care își va încheia munca.
Manuscrisul Voynich este scris într-o limbă necunoscută al cărei alfabet conține de 30 litere. Cele șase capitole sau secțiuni cuprind informații despre plante, animale, cosmologie, medicină, corpul uman, dar și despre tratamente medicale.

Manuscrisul Voynich - Manuscrisul Voynich parțial tradus. Are legătură cu o civilizație din Constelația Pleiadelor

Circulă o teorie care susține că autorul manuscrisului Voynich a intrat în contact cu extratereștrii şi din această cauză a dobândit atât de multe cunoștințe. În urma descoperirii efectuate de Bucks este posibil ca manuscrisul să aibă o legătură certă cu o civilizație care trăiește în Constelația Pleiadelor.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top