The news is by your side.

MANIPULAREA MENTALULUI UMAN

0

În anul 1989, a fost organizat un festival la Phoenix, SUA, care s-a numit OZN/New Age. Organizatorul, Tim Beckley, a avut un invitat misterios, Al Bielek, care prin declarațiile sale a surprins pe toți participanții.

La început, s-a presupus că Bielek este un șarlatan. Pe măsură ce anii au trecut, s-a dovedit că multe multe dintre informațiile date de Bielek sunt reale.

După incidentul de la Roswell, prăbușirea unui OZN, Bielek a fost destituit din Marină. Prin natura muncii sale, Bielek avea acces la multe documente secrete. În anul 1991, a publicat o carte în care a dat informații despre unul dintre cele mai secrete proiecte americane.

După eșecul proiectului Montauk, teleportarea și invizibilitatea navei USS Eldridge, americanii au început un nou proiect care s-a numit Phoenix. Prin acest proiect se încerca să se explice invizibilitatea pe radar, dispariția pe continuumul spațio-temporal.

Dacă pentru știință, proiectul Montauk a fost un succes deplin, pentru marinarii aflați la bordul navei a fost un dezastru. Ei au fost transportați în afara dimensiunii în care trăim iar la întoarcere au prezentat stări de dezechilibrare mentală completă, iar alții au murit.

Prin proiectul Phoenix se încerca înțelegerea faptului de ce mentalul nu rezistă unei astfel de treceri, într-o altă dimensiune.  Von Neumann a fost unul dintre cercetătorii de bază ai acestui proiect. El este inventatorul computerului modern și a testat cu succes conectarea mentalului la computer. Grație cercetărilor sale, modelul gândului a fost afișat pe ecranul calculatorului și stocat în memoria acestuia.

După ce era stocat, gândul era retransmis unei alte persoane. Mentalul subiectului numit receptor era afectat de această transmitere.
Cu toate că membrii Congresului american s-au opus acestui proiect, cercetările au continuat în cel mai mare secret. Cercetătorii erau seduși de ideea că pot controla mentalul inamicilor într-un război.

Cercetările au continuat la Camp Hero, o bază militară din Montauk, care dispunea de o antenă radar de tip Sage, care emitea pe aceeași frecvență cu cea folosită pentru conexiunea cu mentalul uman.

creier1 MANIPULAREA MENTALULUI UMAN

Proiectul s-a derulat pe baza unor fonduri private și a ajuns la performanța de a putea induce în mentalul uman, gânduri, viziuni, iluzii.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și