Bizar

MÂNA, O ANTENĂ VIE

Despre om se spune că este o ființă electromagnetică. Lumina și corpul uman sunt într-o relație directă. Fiecare particulă din organismul uman are un rol de mesager al câmpului magnetic. Lumina se deplasează continuu în celulele și ADN-ul nostru. Corpul uman este încărcat cu energie.

Mâna emite vibrații în densitatea timpului, și poate modifica curgerea timpului. În mână au fost descoperite diferite forme de energie, magnetică, electrostatică, infra sonică mai mică de 20 Hz, micro-ondulatorie, infraroșie, ultravioletă și magnetism pulsatil.

Câmpul emis de mână este asemănător cu cel produs de un vortex și pivotează sub formă de spirală.

La un vortex, spiralele produse de câmp se mișcă în direcția acelor de ceas. Câmpul produs de mâna stângă are o mișcare în direcția acelor de ceas, iar cel produs de mâna dreaptă în sens invers.

Biomagnetismul a fost fondat în anul 1936 de Albert Roy Davis. El a fost primul care a descoperit că palma dreaptă favorizează forța, iar palma stângă ameliorează durerea.

Davis a remarcat că cele două mâini așezate pe corpul unui pacient degajă o energie. Corpul pacientului va degaja o energie care este superioară celei produse de cele două mâini. Energia din corp reacționa la energia produsă de cele două mâini.

Mâinile emit unde sonore cu o frecvență cuprinsă între 8 și 12 Hz., care sunt corespondente undelor alfa transmise de creier, dar și celor care corespund rezonanței Pământului, rezonanța Schumann.

Pământul primește diferite forme de energie pe care le transmite tuturor organismelor.

M%C3%82NA - MÂNA, O ANTENĂ VIE

În anul 1976, cercetătorul german Albert Popp a descoperit că celule din corpul uman emit lumină sub formă de biofotoni și sunt în legătură cu toate forțele emise de Pământ.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top