X-Files

Mai multe OZN-uri au luminat pe timp de noapte un oraș din Columbia (video)

Mai mulți martori au raportat un fenomen ciudat și inexplicabil, care s-a petrecut în miez de noapte pe cerul orașului Jamundi, Valle del Cauca, Columbia. Mai multe OZN-uri au luminat orașul columbian pe timp de noapte, instaurând panica printre localnici.

Evenimentul s-a petrecut în noaptea zile de 23 septembrie, când niște nori ciudați au apărut brusc pe cer. La câteva minute distanță, fulgere mute se vedeau, pentru ca mai apoi un sunet extrem de puternic să se audă.

Câteva minute mai târziu, norii misterioși păreau că sunt aruncați în aer și se dizolvau. Două obiecte neidentificate au început să lumineze, de parcă Soarele se afla pe cer în miez de noapte, motiv pentru care panica s-a instaurat în rândul celor care au asistat la straniul eveniment.

Numeroși locuitori ai orașului columbian Jamundi au filmat evenimentul, care a ajuns în atenția opiniei publice. Conform declarațiilor martorilor, cele două obiecte, presupuse OZN-uri, au fost vizibile în momente diferite.

Când s-a văzut primul, un sunet extrem de puternic s-a auzit. Apoi cele două obiecte luminoase au rămas pe cer timp de câteva minute.

Evenimentul este de-a dreptul incredibil și este încă o dovadă a faptului că în jurul nostru se petrec numeroase lucruri pe care nu le înțelegem încă.

loading...

Nimeni nu își poate explica motivul pentru care cele două OZN-uri au început să emită o lumină atât de puternică în miez de noapte.

strange lights colombia 1 - Mai multe OZN-uri au luminat pe timp de noapte un oraș din Columbia (video)

Interesant este faptul că fenomenul OZN tinde să ia amploare în ultimul deceniu. Dacă acum 100 de ani, erau menționate extrem de puține cazuri, în care OZN-urile erau văzute, în prezent acestea apar pe cer sau în alte locuri cu o lejeritate incredibilă.

Oare contactul cu această specie extraterestră este mult mai aproape decât am putea crede?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top