MAHENJO DARO, PRIMUL RĂZBOI ATOMIC PETRECUT ÎN URMĂ CU 8000 DE ANI

MAHENJO DARO, PRIMUL RĂZBOI ATOMIC PETRECUT ÎN URMĂ CU 8000 DE ANI

Cartea lui Dzyan este o cronică a Indiei vechi, este un document unic în care sunt prezentate legendele Indiei. În carte regăsim prima relatare despre o navă extraterestră.

Legenda mai circulă și astăzi în India și Tibet. Evenimentele s-au petrecut acum 8000 de ani. Experți în lingvistică, istorie, antropologie, ufologi au studiat documentul și au constatat că sunt similitudini cu o explozie nucleară.

Se vorbește despre un mic grup de ființe coborâte pe Pământ la bordul unei nave. Înainte de a ateriza, nava a făcut înconjurul lumii de mai multe ori. Aceste ființe trăiau organizate într-o castă și au devenit adevărați cârmuitori în rândul populației băștinașe.

Situat pe teritoriul Pakistanului, Mohenjo Daro face parte dintr-un ansamblu de așezări aparținând civilizației Harappa, cunoscută și sub numele de civilizația Văii Indusului.

David Davenport a studiat timp de 12 ani aceste ruine, după care a publicat cartea Distrugerea atomică, anul 2000 î.Hr. Autorul consideră că Mahenjo Daro a fost scena unui război atomic. Povestea extraordinară Muntelui Morților pornește de la descoperirea primelor ruine și arată că, odată cu scoaterea la lumină a vestigiilor primei așezări, arheologii s-au pomenit în fața unui crater cu un diametru de 50 metri, în interiorul căruia totul este topit, inclusiv piatra.

Cercetătorii exclud posibilitatea ca zona să fi fost pârjolită de erupția unui vulcan, întrucât nu există nici unul în apropiere. Zona devastată se întinde pe o suprafață de trei kilometri.

La tot pasul se întâlnesc pietre negre, bucăți diforme dintr-un soi de piatră care au dat mult de gândit arheologilor, până când s-a descoperit că e vorba de fragmente de vase ceramice, topite unele într-altele, în urma acestei uriașe temperaturi.

Atunci când excavațiile au ajuns la nivelul străzilor, arheologii s-au confruntat cu o priveliște macabră. Au fost găsite sute de schelete în poziții stranii.
Aceeași descoperire s-a făcut și în orașul vecin Harappa. Orașele din regiune erau construite după planuri sofisticate cu străzi drepte, canalizare.

Nu se cunosc întemeietorii acestor orașe. Unii cercetători au avansat ideea că deflagrația nucleară a avut loc acum 10000 de ani.  Scheletele descoperite aveau o radioactivitate de 50 de ori mai mare decât cea normală.

La câteva sute kilometri distanță de Bombay a fost descoperit un alt crater care are un diametru de 2154 metri. Este singurul crater într-un strat de bazalt. Presiunea a fost mai mare de 600000 de atmosfere iar șocul a fost imens.

Când prima bombă atomică a explodat în New Mexico, nisipul s-a transformat în sticlă de culoare verde. În deșertul libian au fost descoperite zone care se întind pe o suprafață de 130 kilometri acoperite cu sticlă. Se spune că este cea mai pură din lume iar unele bucăți cântăresc peste 30 kilograme.

MAHENJO DARO

Revenind la cartea Dzyan, sunt prezentate date cu privire la un război care a omorât peste 50000 de oameni, cerul a fost acoperit cu sfere luminoase care au pârjolit Pământul. Cercetătorii sunt convinși că în zona Mahenjo Daro a avut loc o deflagrație nucleară produsă de o civilizație extraterestră.

CATEGORIES
Share This
>