Mahabharata: Războiul între două civilizații extraterestre, pentru Terra, a avut loc în urmă cu 13.000 de ani

Mahabharata: Războiul între două civilizații extraterestre, pentru Terra, a avut loc în urmă cu 13.000 de ani

Mahabharata este una dintre cele mai importante epopei ale Indiei. A fost scrisă în limba sanscrită și este compusă din mai multe capitole sau cărți. Una dintre aceste cărți poartă numele de Bhagavad Gita. În acest capitol sunt descrise numeroase evenimente ale istoriei antice.

Cei mai mulți dintre specialiștii occidentali, consideră Mahabharata o fantasmagorie. De partea cealaltă, istoricii indieni sunt de părere că această epopee descrie cu lux de amănunte istoria Pământului din cele mai vechi timpuri. Această dezbatere și contradicție durează de ani buni și se pare că niciodată nu se va sfârși. Chiar și în aceste condiții, evenimentele descrise de Mahabharata trebuie menționate.

Bhagavad Gita și lupta pentru Terra

Bhagavad Gita este un capitol din Mahabharata. Aici întâlnim o poveste impresionantă, despre cum două civilizații extrem de puternice s-au luptat pentru Terra. Trist este că nu se menționează anii acestei lupte, dar făcând niște legături logice putem plasa evenimentul pe linia timpului.

Cele două civilizații extraterestre, care s-au luptat pentru Terra sunt numite Kauravas și Pandavas. Se spune că acestea erau extrem de avansate din punct de vedere tehnologic. Ele dețineau aparate de zbor capabile să străbată Sistemul Solar într-o clipită și puteau circula prin galaxie la viteze impresionante.

Pe lângă aceste aparate de zbor incredibile, cele două civilizații dețineau armament de o putere incredibilă. Nu se specifică motivul pentru care Kauravas și Pandavas s-au războit pentru Terra, dar se spune că marea bătălie a avut loc în spațiu. Adică în Sistemul Solar. De aici putem să deducem interesul ieșit din comun pentru planeta noastră.

În cele din urmă războiul s-a încheiat. Nu se specifică cine a fost învingător, dar un detaliu de luat în considerare este faptul că după ce arme de mare putere au fost detonate în Sistemul Solar, pe Terra s-a instaurat o iarnă nucleară de lungă durată.

În acest fel, Pământul s-a transformat într-o planetă de gheață și tot ceea ce a existat pe el a dispărut într-un fel sau altul. În acest sens, trebuie să menționăm că oamenii de știință moderni au descoperit că marea glaciațiune, care s-a produs în urmă cu 13.000 de ani, s-a instaurat într-un timp foarte scurt.

Cu ajutorul unui bisturiu robotic de mare precizie, profesorul William Patterson, autorul studiului publicat în revistă New Scientist, a desprins straturi foarte subţiri – de numai 0,5 mm grosime, – din malul fosil; fiecare strat reprezintă 3 luni de depunere sedimentara, deci, studiind aceste straturi, se pot observa schimbările petrecute în ecosistemul lacului (la rândul lui, influenţat de clima) într-o perioadă scurtă de timp.

Studiind straturile, cercetătorul a ajuns la concluzia că răcirea climei, petrecută în urmă cu 13.000 de ani (ultima era glaciară) a fost extrem de rapidă.

În mod normal o eră glaciară are nevoie de decenii pentru a pune stăpânire pe Terra, dar ultima se pare că a ieșit din tipare. Oare să existe o legătură între acest război cosmic și această eră glaciară? Dacă da, atunci putem spune că războiul galactic pentru Terra a avut loc în urmă cu peste 13.000 de ani.

Loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This