Magia Abramelină, știința care demonstrează puterea incredibilă a cuvântului

Magia Abramelină, știința care demonstrează puterea incredibilă a cuvântului

Magia Abramelină s-a născut odată cu traducerea cărții de temelie The Sacred Magic of Abramelian the Magic, după cum o denumesc adepții acestei practici. Se presupune că prima traducere a fost făcută în jurul anului 1458 din ebraică, dar există voci care susțin că știința sacră este mai veche decât omul.

Ideea principală, care se învârte acestei cărți, este că Universul este structurat pe mai multe niveluri spirituale. Aici se regăsesc ființe mai multe sau mai puțin avansate, numite îngeri sau demoni, care interacționează cu omul prin diverse metode. Toată gama de fenomene care se petrec pe Terra au la origine demonii, care spre uimirea tuturor sunt controlați de îngeri.

Știința abramelină mai spune că omul se află între-o perioadă a evoluției sale, la nivel global, și se situează la un nivel spiritual aflat între cel al îngerilor și al demonilor. Din această cauză, fiecare om are un înger păzitor, care îl îndrumă pe drumul cel bun, dar și un demon, care încearcă să-l oprească din evoluția sa.

Magia sacră este o cale, pe care marele mag Abramelin le-o arată discipolilor săi. Suferind un proces de purificare spirituală, dar și dezvoltându-și tăria de caracter, magicianul a reușit să controleze forțele demonice. Cu ajutorul lor a reușit să devină mai puternic și invincibil.

Pe lângă exercițiile mentale de care este nevoie pentru a-i face pe demoni să se supună, fiecare practicant trebuie să cunoască anumite cuvinte, despre care se spune că au o forță uluitoare, pe care trebuie să le așeze în niște pătrate. Dacă o anumită ordine este respectată și dacă nivelul purității este unul optim, demonii se vor supune doar prin rostirea cuvintelor magice.

Magicienii abramelieni susțin că doar prin rostirea unor cuvinte sunt capabili să vindece boli, să se teleporteze, sau chiar pot aduce războiul și pacea. Singura problemă, cu care se confruntă practicanții acestui tip de magie, este că în limbile existente în prezent sunt prea puține cuvinte considerate magice.

De aici putem să ne dăm seama că această știință provine din timpurile în care puterea cuvântului era vindecătoare și chiar schimba lumea sau Universul.

magieCu toate acestea, există efectuate numeroase studii care au demonstrat puterea cuvântului. Oamenii trebuie să devină conștienți că dincolo de orice poveste, fie ea magică sau malefică, există un mic adevăr. Puterea cuvântului este astfel una dintre cele mai mari energii spirituale pe care o putem întâlni în Univers.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>