Descopera

MAEȘTRII INDIENI, STĂPÂNII SPAȚIULUI ȘI AI MATERIEI

În decembrie 1894, mai mulți specialiști occidentali s-au deplasat în India, pentru că auziseră de maeștri indieni care au puteri fabuloase. Era de neconceput ca cineva să călătorească în timp, să leviteze, să comunice prin telepatie, să vindece boli incurabile, să stăpânească materia prin puterea gândului.

Cei 11 specialiști s-au deplasat în orașul Potal. Această călătorie le-a marcat toată viața. La întoarcere, cei 11 au scris o carte, Viața Maeștrilor, care a fost considerată ficțiune, la acea vreme.

Nici un cititor occidental nu putea accepta ceea ce ei au descris în această carte. Maeștrii indieni aveau capacitatea de a merge pe apă, treceau prin foc, călătoreau în invizibil.

Maeștrii indieni au fost comparați cu Christos. Numai el a avut astfel de puteri supraomenești.

În carte este descrisă o întâmplare extraordinară. Cei 11 occidentali, însoțiți de doi localnici, au plecat spre cel mai apropiat oraș, care se afla la 150 de kilometri. Maestrul indian le-a spus că au nevoie de câteva zile pentru a ajunge la destinație. Eu, a spus maestrul, cu puterea minții, ajung în câteva secunde. Ne vom întâlni la destinație!

Timp de o săptămână, cei 11 cercetători au parcurs distanța de 150 de kilometri, în condiții grele, au mers mai mult pe jos. În tot acest timp, maestrul indian a rămas în Potal, sunt martori care au declarat acest lucru. După o săptămână, maestrul i-a întâmpinat pe cei 11 cercetători și i-a invitat să fie martori la o nouă experiență.

Maestrul a adus într- un vas o cantitate de apă, afară erau peste 30 de grade Celsius. A privit timp de câteva secunde apa, după care, cei 11 cercetători au constatat că se transformase în gheață.

A doua zi, cinci dintre cercetători au hotărât să meargă într-un sat care se afla la o distanță de 35 de kilometri. Maestrul le-a propus o altă experiență, pe care a numit-o dedublare.

I-a însoțit pe cei cinci în drumul lor spre sat și a rămas, în același timp, în compania celor șase cercetători, care au rămas în oraș.

Această misterioasă tehnică a fost întâlnită și la șamanii din America de Nord. În Tibet, preoții lamas utilizează această tehnică, în momentul morții unei persoane.

spatiu - MAEȘTRII INDIENI, STĂPÂNII SPAȚIULUI ȘI AI MATERIEI

Corpul fizic rămâne pe pământ, iar spiritul însoțește sufletul mortului într-o altă lume. Există această cutumă de a nu lăsa sufletul să facă această călătorie de unul singur.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top