MACHU PICCHU, construit de incași sau de forțe inteligente din alte lumi?

MACHU PICCHU, construit de incași sau de forțe inteligente din alte lumi?

Brien Forester este specialist în istorie și tehnologie și de curând, a afirmat că este convins că incașii nu au construit structurile care formează Machu Picchu.

Incașii, oamenii ai epocii Bronzului, nu dispuneau de tehnica necesară pentru o construcție atât de complexă, de perfectă.

Modul și precizia în care a fost tăiată piatra, l-au făcut pe Forester să realizeze un film în care a prezentat teoria sa cu privire la Machu Picchu.

El este convins că aceste structuri au fost realizate de extratereștri sau de atlanți.
După catastrofa care a dus la dispariția Atlantidei, acum 12000 de ani, supraviețuitorii au migrat în diverse colțuri ale lumii unde au pus în practică cunoștințele lor.

În anul 1911, americanul Hiram Bigham descoperă Machu Picchu care este considerat una dintre cele mai importante descoperiri arheologice și arhitecturale ale lumii. Machu Picchu este format din peste 200 de construcții în care puteau locui 1200 de persoane.

Machu Picchu sau Templul Soarelui

Machu Picchu a fost numit Templul Soarelui, dat fiind numărul mare de temple descoperite. În momentul în care spaniolii au ajuns în America de Sud, au avut informații de la populația băștinașă despre existența unui misterios oraș. Cu toate căutările pe care le-au efectuat, orașul nu a fost descoperit.

Teoria conform căreia o civilizație extraterestră este implicată în construcția misteriosului oraș Machu Picchu se bazează și pe faptul că în Peru au fost descoperite peste 300 de cranii nespecifice omului. Volumul acestora era cu 60% mai mare.

Craniile au fost analizate la cele mai prestigioase institute de cercetare, unde s-au constatat modificări ale ADN-ului mitocondrial care nu sunt specifice speciei umane.

Machu Picchu a fost construit la o altitudine de 4000 de metri, pe creasta unui munte, într-un loc greu accesibil.
În lucrarea Cronicas del Peru, Cieza Leon, cronicar spaniol, scria despre o rețea de drumuri, peste 16000 km, descoperită în secolul al XVI-lea. Cieza a fost fascinat de această imensă rețea, cea mai importantă din lume, care traversa văi și munți.

MACHU PICCHU

Întrebarea care se pune de ce au construit incașii aceste drumuri în condițiile în care nu cunoșteau roata. Mai mult, cum au reușit să construiască aceste drumuri cu o lățime de 7 metri și susținute din ziduri puternice?

Specialiștii au estimat că Machu Picchu a fost locuit numai 100 de ani, după care a fost părăsit în condiții care nu au fost elucidate.

CATEGORIES
Share This