Conspiratii

LUPTA PENTRU GIGANTICELE PROIECTE NAZISTE

Cercetările oamenilor de știință naziști sunt demne de un scenariu SF și totuși sunt veridice 100%. După data de 8 mai 1945, a început o nouă luptă. O luptă între aliați cu privire la cooptarea cercetătorilor naziști în viitoarele proiecte pe care le doreau să le deruleze.

Printre armele secrete ale naziștilor erau proiecte cu privire la farfurii zburătoare și mașini antigravitaţionale. Americanii declanșează operațiunea Paperclip care consta în recuperarea oamenilor de știință naziști și a proiectelor lor.

În timpul celui de al Doilea Război Mondial, uzinele naziste nu au produs numai arme convenționale, au fost construite arme secrete. Printre acestea și rachete care puteau lovi ținte care se aflau la o distanță de 300 kilometri.

Începând cu anul 1933, activitatea de cercetarea a fost monitorizată de Himmler. Fusese creată o celulă secretă care avea un statut privilegiat.

Imaginația creativă a cercetătorilor naziști nu s-a oprit numai la armele terestre. Aeronautica era segmentul primordial. La sfârșitul războiului, naziștii lucrau la fabricarea unui avion care putea să transporte o încărcătură de 4000 de tone de bombe.

Americanii au recuperat documentele privind acest prototip și la câțiva ani distanță, au construit bombardierul furtiv B2 Spirit.
În anul 1934, Hitler decide constituirea unui grup de oameni de știință. Aceștia studiau forța antigravitaţională și posibilitatea aplicării sale în cadrul construirii unei farfurii zburătoare.

loading...

Proiectul s-a numit Die Glocke, clopotul și ca locație a fost aleasă Silezia, o zonă muntoasă, departe de ochii curioșilor. Peste 60 oameni de știință au lucrat la acest proiect. În timpul unui test, toți cei care s-au aflat în apropierea farfuriei au fost uciși. Se spune că au murit prin dezintegrare.

Pentru funcționarea aparatului era utilizat un metal lichid numit Xerum 525, asemănător mercurului. Au fost realizate mai multe prototipuri de farfurii zburătoare. Prototipul la care s-a început construcția avea o înălțime de trei metri și un diametru de 40 de metri.

Autorul acestui prototip a fost Richard Miethe care a decis ca în anul 1945 să fugă în SUA. În anul 1953, Miethe acordă un interviu ziarului german Die Welt, în care declara, dacă există discuri zburătoare pe cer, am pretenția să afirm că ele au fost inspirate din prototipul creat de mine și că rușii și americanii nu au făcut altceva decât să le reproducă.

Andromeda a fost unul dintre cele mai curajoase proiecte naziste. Se dorea construcția unei farfurii zburătoare cu un diametru de 120 metri.

A fost numită farfurie zburătoare mamă, pentru că în interiorul său puteau fi transportate alte obiecte zburătoare de dimensiuni mai mici.

Multe documente referitoare la proiectul Andromeda au fost descoperite în arhivele KGB. Mărețele proiecte naziste au vizat și construcția unor baze subterane de dimensiuni gigantice. În Silezia Inferioară, pe teritoriul polonez, au fost descoperite astfel de baze dotate cu electricitate, apă, drumuri, aparatură.

ob 0526de armes secretes nazis 2622166 jpg 22614 - LUPTA PENTRU GIGANTICELE PROIECTE NAZISTE

Peste 5000 de prizonieri au lucrat la aceste baze. În anul 1945, rușii au recuperat toată aparatura și materia primă din interiorul bazelor.

În Austria au fost descoperite uzine unde naziștii lucrau la bomba atomică. Se spune că dacă războiul mai dura câteva luni, nemții aveau bomba atomică.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top