Descopera

Luna, un satelit artificial, creat de inteligența extraterestră, pentru menținerea vieții de pe Terra

Dacă Terra a fost explorată și descoperită aproape în totalitate, Luna a devenit unul dintre cele mai mari mistere pe care oamenii de știință încearcă din răsputeri să-l elucideze.

Luna are un diametru de aproximativ 3476 km și reprezintă un sfert din cel al planetei noastre. Astronomia modernă sugerează, chiar dacă nu poate să demonstreze în totalitate, că Luna este un satelit natural, care influențează în mod decisiv viața de pe Terra.
Cu toate acestea, Luna prezintă un set de anomalii, pe care specialiştii nu le pot explica. Aceste fapte misterioase ridică numeroase semne de întrebare cu privire la originea sa și rolul său în jurul Pământului.

Robin Brett, un om de știință de la NASA, a declarat recent că este mai ușor să explicăm inexistența satelitului decât existența sa.

Pornind de la această declarație putem sugera că Luna este un mister greu de înțeles și probabil că nu trebuie s-o mai privim precum un satelit oarecare, ci ca pe o punte între oameni și infinitul universului.

Un prim fapt straniu este că orice satelit din această galaxie se învârte în jurul unei planete pe la ecuator, în timp ce Luna nu respectă această orbită. Ea orbitează în jurul Terrei cu o înclinație de 5 grade.

În mod normal, satelitul unei planete are o compoziție chimică apropiată de acea planetă. Luna sfidează și această regulă. Compoziția sa este una stranie, cele mai multe roci de pe Lună au suferit o transformare chimică incredibilă. Acest detaliu poate fi explicat prin mai multe explozii atomice. Cine a provocat aceste explozii atomice și cu ce scop?

loading...

Oamenii de știință ruși, Mihail Vasin si Alexander Shcerbakov, susțineau în anii ’70 cu argumente certe că Luna este o creație extraterestră, care a fost plasată pe orbită pentru a supraveghea omenirea. Această teorie a fost respinsă de specialiștii occidentali, fără ca aceștia să aibă argumente stabile.

Un alt fapt interesant, descoperit pe Lună, este prezența titanului. Acest material nu ar avea ce să caute acolo și din acest motiv specialiștilor le este imposibil să explice prezența sa.

LUNA AZUL - Luna, un satelit artificial, creat de inteligența extraterestră, pentru menținerea vieții de pe Terra

Concluzia este una simplă și la îndemâna oricui. Luna nu este un satelit natural, ci mai degrabă unul artificial, cu ajutorul căruia, probabil, că a fost posibilă terraformarea Pământului și susținerea vieții.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top