LUNA, UN ASTRU REVENDICAT DE EXTRATEREȘTRI

LUNA, UN ASTRU REVENDICAT DE EXTRATEREȘTRI

Echipajul misiunii Apollo 11 a efectuat prima aselenizare în anul 1969. La 30 de minute după acest eveniment istoric, comunicarea dintre astronauți și NASA a fost întreruptă timp de două minute. NASA a motivat că întreruperea a fost cauzată de probleme tehnice.

David Childress este autorul unei cărți în care susține că întreruperea comunicării s-a făcut în mod deliberat, pentru ca telespectatorii din lumea întreagă să nu afle ceea ce Armstrong și Buzz, cei doi astronauți, au comunicat cu privire la existența unor OZN-uri în apropierea locului de aselenizare. După ce comunicarea a fost reluată, cei doi astronomi erau bulversați.

Childress mai susține că fiecare astronaut dispunea de un canal privat de comunicare la care telespectatorii nu aveau acces. În conferința de presă organizată după întoarcerea lor, cei doi astronauți au refuzat să dea explicații despre acest incident.

Jurnaliștii care au participat la conferință au declarat că astronauții erau deprimați, evitau să privească spre presă, iar singura lor frază a fost, am avut o experiență incredibilă pe Lună, a fost experiența vieții noastre. S-a spus că au fost prea puține declarații pentru un moment istoric.

Unul dintre jurnaliști a pus o întrebare care s-a dovedit incomodă și i-a făcut pe astronauți să încheie conferința de presă. Întrebarea se referea la faptul, dacă încercau să ascundă ceva publicului.

Fără să răspundă la întrebare, cei trei astronauți au părăsit sala, spre stupefacția jurnaliștilor.

Childress ridică mai multe probleme în cartea sa, începând cu atitudinea nefirească a astronauților și continuând cu stoparea bruscă a programului Apollo, sau la faptul că URSS, care dispunea la acea vreme de tehnologia necesară realizării unui zbor pe Lună, nu a făcut acest lucru.

A urmat o perioadă lungă de timp în care NASA a prezentat informații trunchiate, imagini care fuseseră modificate, iar sutele de kilogramele de rocă lunară colectate nu au fost prezentate laboratoarelor de specialitate pentru a fi studiate.

După 45 de ani de la acest eveniment, Buzz Aldrin, al doilea om care a pus piciorul pe Lună, a acordat un interviu în care a spus că pe parcursul celor trei zile de călătorie spre Lună, nava spațială a fost urmărită de un OZN.

luna

Vladimir Azhazha, fizician rus, a declarat, am fost la curent cu aceste incidente. Avem probe cu privire la prezența extratereștrilor pe Lună. Declarația lui poate să explice neimplicarea URSS-ului într-un program privind aselenizarea pe Lună.

CATEGORIES
Share This
>