Luna, proprietatea extraterestrilor

Fața ascunsă a Lunii nu și-a devoalat secretele. Fotografiile făcute în timpul misiunilor Apollo prezintă o zonă cu totul diferită față de partea vizibilă. Există multe cratere, platouri înalte și munți.

Sondele spațiale rusești și americane au confirmat aceste diferențe. Este ca și cum Luna este formată din două jumătăţi diferite.

Este tot mai mult avansată ideea că acum 4,4 miliarde de ani a avut loc un impact gigantic între un corp celest, de talia planetei Marte, și Pământ, formându-se Luna.

În anul 1964, americanii trimit o sondă spațială pe Lună. Fotografiile transmise sunt top secret. Multe dintre aceste fotografii, conform declaraţiilor unor foști angajați NASA, prezintă structuri artificiale care pot fi baze extraterestre.

George Leonard, fizician care lucrează la NASA a declarat că există un cineva pe Lună. În anul 1979, fostul director al NASA, Maurice Chatelain a confirmat spusele lui Armstrong cu privire la OZN-urile pe care le-a văzut pe Lună. Chatelain a afirmat că NASA deține imagini cu structuri artificiale de pe Lună care au o înălțime de doi kilometri. Ce ar însemna ca NASA să publice aceste fotografii, se întreba Chatelain.

S-ar produce o panică generală, un haos. Omenirea nu are nevoie de așa ceva. Chatelain a mai declarat că sunt probe conform cărora pe suprafața planetei Marte a avut loc un cataclism nuclear cu mult timp în urmă. Pe suprafața lui Marte s-au găsit cantități mari de uraniu și toriu care provin de la acest cataclism.

Loading...

Acum câțiva ani, Neil Armstrong, primul om care a pus piciorul pe Lună, a oferit Olandei o rocă lunară. Roca a fost expusă într-un celebru muzeu și a fost evaluată la prețul de 300000 de lire.

Cercetătorii olandezi au fost interesați de această rocă și au supus-o unor teste, în vederea aflării unor informații.
Roca s-a dovedit că este lemn pietrificat de origine terestră. Ce explicații se pot da la o astfel de întâmplare?

Olanda a cerut explicații celor de la NASA, dar aceștia, ca de obicei, au tăcut. Înainte să moară, Armstrong a primit o provocare căreia, din păcate, nu i-a dat curs. A fost rugat să jure cu mâna pe Biblie că a pus piciorul pe Lună.

După aproape 50 de ani de la prima misiune Apollo, dezbaterea între oamenii de știință este acerbă.  Dacă omul a pus piciorul pe Lună, de ce NASA nu a dat publicității toate imaginile surprinse pe Lună?

O situație cu totul de neexplicat s-a produs anul trecut, când câțiva jurnaliști au cerut celor de la NASA o copie a filmului cu aselenizarea misiunii Apollo 13. Răspunsul a fost că NASA nu mai deține acest film pentru că acesta s-a deteriorat.

luna

Specialiștii ruși continuă să susțină faptul că misiunile Apollo nu și-au atins ținta, că este vorba despre o mare înscenare pe care NASA a făcut-o omenirii.

Atitudinea celor de la NASA se poate explica fie prin faptul că rușii au dreptate, sau undeva pe Lună există cineva, pe care nu trebuie să-l deranjăm.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și