The news is by your side.

LUNA NEAGRĂ, fenomen aducător de dezastre

0

În ultimele luni, ne-au părăsit mulţi dintre corifeii scenei, iar inimile ne-au rămas îndoliate. Unii sufereau de boli neiertătoare, iar pe alţii poate îi obosise lungul drum al vieţii.

Totul a culminat cu începutul de săptămână, când am avut parte în fiecare zi de câte un deces al unui mare artist, scrie click.ro. Luni, i-am spus adio lui Gyuri Pascu, marţi lui Sebastian Papaiani, iar ieri s-a aflat că şi cântăreţul de muzică populară Aurelian Preda s-a dus dintre noi, la doar 47 de ani.

Seria neagră a debutat cu seismul din noaptea de sâmbătă (24 septembrie, de la ora 2:11) care ne-a făcut să ne întrebăm: se întâmplă ceva ieşit din comun? Iată cum explică astrologul Tina Rizea aceste tragedii: „Există în astrologie (bineînţeles şi în astronomie) o planetă ieşită din comun, Jupiter – care este caracterizată ca fiind „marele benefic”, aceasta fiind totodată şi cea mai mare din sistemul solar.

Considerată, de regulă, a fi cea care aduce noroc, are şi o altă latură, mai puţin plăcută. Fiind un astru al exceselor şi al bucuriei de a trăi, implică fericire şi şanse, dar presupune şi pedepse pentru greşeli, iar exagerările sunt greşeli, mai ales pentru bolnavii care uită să respecte tratamentele şi pentru seniorii care uită de repaus.

Cât timp a staţionat în zodia Fecioară (august 2015-septembrie 2016), Jupiter a pretins tuturor nativilor să muncească până la epuizare, dar le-a dat şi încredere deplină în medicină şi medici, fără să excludă tendinţa de a face excese. O dată cu intrarea acestei fabuloase planete în zodia Balanţă, impactul a fost major, deoarece în acest semn zodiacal Jupiter face în primul rând dreptate – şi atunci, înainte de toate va pedepsi exagerările de orice fel. În mod normal, „activitatea” sa predilectă va avea legătură cu justiţia, pedepsindu-i pe cei care intervin în actul de a face dreptate exagerând. Nu vor fi însă uitaţi nici muritorii de rând care vor „păcătui” săvârşind excese.

Luna Neagră aduce Sfârşitul Lumii?

Luna Neagră, un fenomen ceresc rar ce se vedea vineri seara (n.r. umbra Terrei se suprapune satelitului natural), a băgat spaima în specialişti. Vineri, 30 septembrie 2016, vine Sfârşitul Lumii?

Cercetătorii cred că evenimentul va schimba lumea. Conform anumitor teoreticieni contactaţi de tabloidele britaniceExpress”,Daily Star” şiThe Sun”, în luna în care au loc evenimente astrale importante (1 septembrie – eclipsă de Soare, vizibilă în Africa; 16 septembrie – eclipsă de Lună, vizibilă în emisfera nordică), întâmplări grave vor zdruncina planeta. Unul dintre argumentele vine chiar din Biblie, respectiv din Evanghelia după Matei, capitolul 24, versetele 29 şi 30:29.

Luna-Marte LUNA NEAGRĂ, fenomen aducător de dezastre

Iar îndată după strâmtorarea acelor zile (n.r. trecerea la ora de iarnă), soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer (n.r. luni, 26 septembrie, un meteorit a căzut în largul coastei din Queensland, Australia) şi puterile cerurilor se vor zgudui.

Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.» Conform unor teologi britanici şi australieniaceste semne” anunţă a doua venire a lui Iisus şi schimbarea totală a omenirii.

Luna Neagră are loc o dată la 32 de luni şi este asociată dezastrelor, catastrofelor naturale şi epidemiilor. Iar efectele ei sunt amplificate de cele două eclipse care au precedat-o (n.r. de mii de ani Luna Neagră nu a mai coincis în aceeaşi lună cu «semne» astrale similare).

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și